Cup i Salem

Idag var det en cup i Salem. Nu ska jag berätta hur det gick. Vi är FBI Tullinge och vi är ju 94:or.

FBI Tullinge - Salems if 95
                   0 - 3
Jag stod i mål.

FBI Tullinge - Salems if 95/96
                   0 - 4
Jossan stod i mål.

FBI Tullinge - Tungelsta 95
                   7 - 0
Jag stod i mål.

FBI Tullinge - Salems if 95 (semifinal)
                   0 - 4
Jag stod i mål.

FBI Tullinge - Tungelsta 95 (match om tredjepris)
                   6 - 4
Jossan stod i mål i första halvlek och jag i andra (jag höll nollan. Alltså det var Jossan som släppte in de där fyra målen, men de var svåra att ta)

Vi kom alltså 3:a av fyra lag. Jocke (han gjorde 6 mål i cupen) blev matchens lirare i sista matchen. Elin gjorde ett mål också. Det är första matchen som hon spelar med killarna.

Igår + en sak idag

Igår kunde jag inte skriva bara för att det blev försent och idag ska jag på en "cup" som är i Skogsängshallen med killarna.
Igår hämtade vi Jossan och Johanna på 4h. De hade varit ledare för daglägret. Sen gjorde vi lite roliga sakersom t.ex. att spela Eyetoy. Sen åt vi köttfärssås och spaghetti. Efter det åkte vi till killarnas träning. Det gick dåligt för mig idag, det känns som om jag inte har stått i mål på evigheter eftersom jag har varit sjuk. Fast jag stod en gång i onsdags. Det gick jättebra för Jossan på träningen.

Idag
Idag ska jag berätta en sorglig sak... Min guldfisk som heter Moon dog!!!  :'(

Nu ska jag hoppas att hon får det bra där hon är nu och här ska hon få många hjärtan
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

R.I.P Moon

Stämmer det här för er?

Kommentera och sig om det här stämmer på er!
Jag tycker att det stämmer rätt så bra på mig ♥


Landet

Jag skrev inget igår för att jag, mamma och Sara har varit på landet. Det var superkul där. Vi har fikat hos mormor. Det var gott! Vi åt t.ex. paj, semla...
Sen har vi åkt mycket pulka. Mormor har en backe hos sig som vi har gjort en bana i. Det är jättekul att åka där. Vi gjorde ett gupp i mitten också som det gör ont att landa efter ibland^^
Vi byggde banan igår så den hade blivit is idag. Vi åkte tefat. Vi byggde allar också och idag var de som sagt nästan som is eftersom det har fryst på under natten. Igår var det ju slask ute och idag har det snöat lite. Jippi!!

Sammanfattad dag 3

Jag ska sammanfatta den här dagen.

4h-
Idag på 4h så byggde vi ett jättehögt gupp där vi åker pulka. Jag hoppade där och det var superkul! På förmiddagen idag skötte min grupp djuren. På eftermiddagen red min grupp och så skötte de om stallet. De gjorde iordning mat och sånt. Sen när vi var klara med det så åkte vi pulka.
En jättetråkig sak var att idag var det mammas sista dag på 4h!!!

Innebandyträning-
Innan vi åkte till träningen (med f93/92) så åkte jag och mamma till Team sportia där vi hämtar saker som folk beställer via FBIshopen. Vi skulle hämta ut två saker och så skulle jag testa X3M kläder (målvaktskläder), men det fanns inte min storlek så jag får testa någon annan gång. Sen åkte jag till träningen. Jag är fortfarande lite halvsjuk så det kändes som jag var lite seg idag, men i stort sett så gick allting bra! Egentligen ska jag träna med damerna som tränar efter också, men eftersom jag är sjuk idag så gjorde jag inte det. Jag orkade helt enkelt inte...

Idag bakade Sara vaniljbullar. Jag hjälpte till. De blev jättegoda!
Vaniljbulle

Sammafattad dag 2

Jag ska sammanfatta den här dagen också för jag orkar inte skriva så mycket.

4h-
Idag i min grupp på 4h tolkade vi på förmiddagen. Det betyder (för er som inte vet) att man åker pulka efter en häst. Det gick bra, men jag kunde inte leda en häst för när jag gjorde det och de skulle trava i snön så blev jag JÄTTEtrött och mådde mycket sämre än innan (vi var bara framför huset på Hågelby, det stora där det är resaturang). Då gick jag coh vilade. 
Efter lunch bakade vi. Vi bakade ite olika saker. Vi bakade bl.a. chokladmuffins. De blev BRÄNDA!! Marie-Louise glömde bort dem. De var hon som hjälpte de barn som ville baka muffins så det var hon som hade hand om muffinsarna. När hon kom på att det var muffins i ugnen så kom det jättemycket rök när hon öppnade. Muffinsarna var kolsvarta.
Idag har jag åkt pulka också. Det var kul =D
+ att det var FETTISDAGEN (Semledagen) idag!!! Vi fick äta semlor till mellis (semlor som vi bakade idag).

Pussel-Hemma har mamma, jag och Sara fortsatt lägga på pusslet. Vi börjar närma oss nu^^ 

Sammanfattad dag

Jag ska sammanfatta min dag kort.

4h-Det är dagläger och jag är ledare då.

Innebandyträning-Jag var inte med och sprang (fast vi var 6 st där idag-tre var sjuka och tre var friska) fast vi körde mest skott. Mackan (som han kallas) från herrlaget tränade några innan oss så Jan bad honom stanna lite och visa oss dragskott (han ÄGER på dragskott). Mina dragskott blev rätt så bra.

Ridning- Idag var det första gången på terminen på ridningen. Jag red Seidur. Han var superduktig. Han töltade jättefint!

Dikt

Snön så vit,
faller en bit.
Ner på jordens yta,
så att vi kan ryta
ut ett vrål av glädje.
Enda tills vi börjar längta
till sommaren som oss värmen ska skänka!

Rebecka



Snö!

Sara (lillasyster, saarny.blogg.se) och jag har varit ute nu när det har snöat. Vi tog kort (jag lägger in dem snart). Det var superkul! Först var vi på tomten och sen var vi uppe i skogen. Jag undrar hur jag klarade det? Eftersom jag fortfarande är sjuk så var det väldigt jobbigt. Vi var tvungna att vila ibland, men eftersom jag älskar snö så kunde jag bara inte sitta inne hela dagen och se på när det snöade.
Sen när vi kom hem så har vi ätit kladdkaka och lagt ett hundpussel. Eller... vi har börjat. Pusslet är 1000 bitar så det går lite trögt. Jag tar kort på pusslet när det är klart^^

Bilder på Nordsvensken vid namn Stjärna

Jenna (jennaw.blogg.se) tog bilderna med min kamera.





















Melodifestivalen

Jag har kollat på melodifestivalen och just nu kollar jag på "Hot chick". I melodifestivalen tyckte jag att det var många bra idag.
Någon annan som tyckte som jag?

Filmen "Honey"

Jag kollar just nu på "Honey" på tv5. Det är en film som slutar klockan åtta. Den är superbra! Alla mina läsare, jag tycker att ni borde se den^^


Jag ger den: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Herrmatch

Det var sista hemmamatchen för herrarna så jag, mamma och pappa åkte ner till hallen för att kolla på den. Tullinge skulle spela mot Duvbo. Det var väldigt många utvisningar. Duvbo vann med 5-4 mot Tullinge. Tullinge kommer ändå att gå upp i division 1 nästa säsong för de ligger först i division 2. Det är bra!

Nordsvensk

Jag är fortfarande sjuk så därför kunde jag inte följa med och kolla på en häst (nordsvensk) och hämta en tupp. Det är med 4h vi skulle göra det. Jag hoppas kunna lägga in bilder sen på hästen för att jag gav kameran till pappa som ska ge den till Jenna.

Bilder på Dicken

Dicken

Dicken

Dicken

Dicken

Dicken

Dicken

Dicken

Dicken

Dicken

Dicken

Dicken

En varm, skön dusch^^

Nä, jag måste bara säga att rubriken ljuger. Det stämmer att jag precis har duschat och det stämmer att den  var varm. Det som inte stämmer är att den inte var så skön. Jag gillar nämligen inte att duscha. Fast jag börjar gilla det mer och mer...
Jag badar hellre^^
Jag älskar att bada :P

Semlor

Idag åt jag en semla. Mums :)
Semla

Systrar i jeans 1

Jag har precis hittat "Systrar i jeans 1". Eller snarare Sara (lillasyster) hittade den. Jag hade lagt den på golvet i mitt rum och då hade Dicken tagit den. Sara hittade den i hans korg. Som tur var hade den inte gått sönder, men det var nära.

Hamlet <3

Hamlet <3

Hamlet <3

Klar

Nu har jag läst klart "Huset vid vägens slut". Den var bra och spännande.

Fortfarande...

Jag är fortfarande sjuk. Nästa vecka är det sportlov. Så himla skönt! Då kan jag också passa på att krya på mig.
Jag är supertäppt i näsan (snyter mig hela tiden) och så hostar jag och har omt i halsen. Ibland nyser jag och det är så himla skönt när man är täppt^^

Huset vid vägens slut

Just nu håller jag på och läser "Huset vid vägens slut". Jag håller egentligen på och läser "Systrar i jeans 1", men jag vet inte var jag har lagt boken så igår kväll började jag att läsa på "Huset vid vägens slut". Jag är snart klar med den.

Bilder på mitt islandshästcollage

Mitt collage är inte riktigt färdigt. Saras collage är inte heller färdigt. Det här är bilder på mitt collage, men bilder på Saras collage kommer också.
Islandshästcollage taget med mobilkameran.

islandshästcollage taget med mobilkameran.

Islandshästcollage taget med mobilkameran.

Collage

Sara (min lillasyster) och jag ska göra collage nu. Vi ska skriva ut bilder och sätta upp på papper. Vi får väl se hur det blir sen^^

Bara några bilder^^

Is

Is

Is

Bilder på Throttur och Gleipnir

Gleipnir. Han går inte på lektioner, Sosso rider honom på dagarna.

Throttur.   Han är min favorithäst, fast han kan inte bära så mycket vikt för han har en skada.

Throttur <3

Gleipnir

Throttur <3

GleipnirGleipnir

Sjuk idag igen...

Idag var jag hemma igen. Jag hostar jättemycket nu och har ont i halsen. Idag är jag täppt i näsan också.

Idag var det fördjupningsdag i skolan och så var det prov. Jag får väl göra so-provet någon annan gång. Nästa so-lektion kanske.

Svaret!

Hejsan!
Nu ska jag säga vad det var^^
Jag orkar inte vänta till imorgon.
Det var en...


GITARR!!!
Men den är väldigt svårstämd, eller snarare... vi har stämt den men den låter ändå falskt. Vi får se om det går att fixa den.

Roligt^^

Först och främst så skriver jag det här uppe hos mormor och morfar^^
Jag åkte på killarnas träning även fast jag är sjuk. Det gick bra, men det var tufft (alltså för mig som är sjuk). Sen efterträningen skulle jag kanske ha tränat med 93:orna (tjejer), men jag orkade såklart inte det så mamma skjutsade upp mig till mormor pch morfar för att hon skulle på ett möte i Tullingehallen. Här uppe hos mormor och morfar har jag fått lite godsaker och sen hittade jag en sak i mormors sovrum som jag ska få.
Kommentera och gissa vad jag fick?? En ledtråd är att jag har velat ha det^^

Baldur <3

Idag åkte jag till Baldur. Ett tips till er som är sjuka; åk ut någonstans eller sköt om en häst. Jag mådde genast bättre när jag var klar där.
Jag red i en halvtimme. Sosso red också. Hon red på Gleipnir. Hon började innan mig så hon gick nästan precis när jag började rida.
Här kommer bilder!
Baldur som är min mederyttarhäst.

Baldur <3

Baldur <3

Baldur <3

Baldur <3

Baldur <3

Baldur och jag.

Stallet.

Baldur <3

Baldur <3

Baldur <3

Sjuk

Idag har jag varit sjuk. Jag hostar och har jätteont i halsen.

So

Jag har pluggat lite so nu. Vi ska ha prov på torsdag och det känns som om jag inte kan någonting!!!

Skolan idag

Imorse funderade jag på att stanna hemma för jag hade jätteont i halsen och kunde inte prata, men till skolan gick jag. Jag fick en hostattack idag och på slutet av skoldagen kliade det supermycket i halsen. Idag sjöng vi (svårt att sjunga högt) och spelade gitarr på musiken. Jag börjar äga på gitarr.
Sara var sjuk idag.
Jag glömde skriva igår att Emma har blivit näst intill en blondin. Hon var mörkblond/ljusbrun förut, men i helgen färgade hon blonda slingor.

Träning

Idag var det innebandyträning. Det gick rätt så bra. Idag spelade jag ute. Det gick faktiskt väldigt bra att springa. På matchen på slutet gjorde jag ett mål. Jag var nära på att göra flera mål idag. Mina dragskott blev rätt bra idag. Roger (tränare) berömde mig jättemycket. Carro (en rätt så ny tjej, hon har bara tränat det här året) gjorde också mål på matchen. Det gick bra för mig på fysen efteråt.
Jag tog det ändå rätt lungt idag för att jag har ont i halsen. På slutet var min hals lite svullen kändes det som.

Novell

Jag ska snart på träning så jag måste sluta skriva nu. Jag håller nämligen på med en novell. Ni får se sen hur den blir för jag kommer att lägga upp den på min blogg.

Idag snöar det mysigt! Stora snöflingor som åker ner sakta...


Mvg

Idag fick vi tillbaks spanskaprovet. Jag hade 91 av 92 poäng. Det enda felet jag hade var det med att jag blandar ihop det regnar och regn.

Sen fick vi tillbaka ett matteprov. Jag fick alla rätt på det. Det är den där diagnosen som ska vara till statistik över skolor i Sverige. På del 1 fick jag 18 av 18 och på del 2 fick jag 16 av 16.

Härlig vinst + lite annat om den här dagen

På morgonen följde jag med Sara och kollade på match. Hennes lag skulle spela mot Vendelsö. Det gick bra fast ändå inte. Tullinge förlorade med 3-4. Jenna gjorde ett mål och det var bara hennes andra match. Hon gjorde också assist på de andra två målen. Sen var det en till ny som gjorde ett mål. Det var hennes första match. Hon heter Elin.

Efter matchen lämnade de mig hos Elin. Jag skulle åka med dem till min match för att mamma och Sara skulle på en handbollsmatch och ha cafeteria. Pappa skulle vara med sina syskon och prata om saker hur de ska göra med farmors hus. Hon dog ju för ett tag sen och nu håller de på med alla saker.
Vi skulle möta Älta. De leder serien så därför hade vi med Linnea och Johanna (94:or, men de spelar i andra, äldre lag). Sen hade vi också med Emilia (95) för att Carro (spelar i samma lag som Linnea) hade skadat sig. Emelie och Märta (95:or) satt också som reserver ifall någon skulle skada sig. Jossan skadade sig så Emelie hoppade in. Jag stod i mål. Vi vann!! Vi var tvungna att vinna den här matchen eftersom annars kommer vi att åka ner i division 3. Det blev 5-3 till oss. Älta var jättearga på oss när vi ledde. De aom gjorde mål tror jag var Emilia (forward), Linnea (forward), Johanna (center), Kajsa (back) och Ida (back). Elin och Amanda stod i vägen för målis på två av målen.

Elin följde med mig hem. Här hemma var vi inne på datorn och spelade Guitar hero. Vi gjorde lite annat också. Vi åt t.ex fruktsallad med vaniljsås. Jenna var här hemma med Sara.

Sen var det målvaktsträning. Det gick rätt bra för mig, men jag var nära på att ge upp någon gång ibland. Typ en gång. Annars kämpade jag på.

Just nu kollar jag på Trollkarlens hemligheter!

Jag

Jag kände bara för att lägga upp en bild på mig själv redigerad i mobilen!

Jag.

Alla <3 dag

Idag var det ju alla <3 dag.
Jag fick en jättefin sak som jag inte kan förklara vad det är. Man kan sätta den i blomman. Det är en hund med ett hjärta. Hon fick ett hjärtljus av mig. Sen fick jag ju gelehjärtan av mormor och en nalle med ett hjärta. Supergullig!

Glad Alla <3 Dag till er alla!
 

Hela min dag!

Match

På morgonen förlde jag med Sara på en match. Ida var med också (en 12-årig, snart 13-årig, tjej som mamma jobbar med). Det var i en hall som ligger i ett centrum. Hallonbergshallen heter den.De spelade mot Duvbo. Sara stod i mål. De vann med 7-1.
Ida och en stegrande häst i Hallonbergens centrum.

Efteråt åt vi på McDonalds. Jag åt chicken bits. Sen åkte vi till Hööks. Där köpte Ida två borstar, en pannborste och en rotborste. Jag köpte ett par nya, snygga shortshaps. Det var reflexer på dem. Sen åkte vi till 4h. Vi tog in Hamlet och Petita för vi skulle rida, men jag hann inte rida för jag skulle på flickor 01´s träning. Ida och Sara skulle rida barbacka.

Hamlet <3

Ida och Hamlet.

Ida och Hamlet.


Flickornas (01:orna) träning

Jag hann inte riktigt dit i tid. Jossan och Johanna kunde inte vara där idag, men Elin hjälpte till. Det gick rätt bra på träningen. Alla kämpade på bra!

Hemma

Här hemma har vi bakat mockarutor som vi ska ha till handbollen imorgon (vi har cafeteria). Sen var det en cool sak. I torsdags kollade vi ju på "Vinterviken" i skolan. Innan dess hade jag aldrig hört talas om den. Det måste vara en på miljonen, men idag visades den på tv. Jag tycker inte att den är så värst bra...
Är det någon annan som såg lite på den?? Den gick på tv 400.

Melodifestivalen

Idag var det melodifestivalen. Vilka gillade ni?? Jag tyckte att det inte fanns så många bra låtar, men jag gillade mest Måns, Lili och Sussie och H.E.A.T.
Efter melodifestivalen tog jag ett avslappnande bad och nu sitter jag här!

Let´s dance

Det paret som åkte ut var...



Kitty och Anders!

Dagens citat

"All publicitet är bra publicitet"

Ur "En hondjävuls liv och lustar"

Let´s dance

Sen direkt när jag kom hem så kollade jag på Let´s dance. Snart får man se vem som åker ut!

konfirmation och innebandyträning

Idag på konfirmationen skulle vi besöka pensionärer. Jag, Amilia och Joakim (ledare) fick besöka en som heter Jan och hans fru. De var mormor och morfar till några som går på scouterna (i en ung, nystartad patrull). Båda de har varit pastor i olika missionärskyrkor. Först fikade vi. Vi fick te, chokladsockerkaka, pepparkaka (några som hade blivit över från julen) och en kaka (nästan bulle) som var godast att äta färsk. Sen ställde vi frågor till dem. Vi hade förberett frågor redan innan. Det gick bra och när vi var klara så hämtade pappa mig där för jag skulle på en innebandyträning (p94).
Jag tog det lugnt på träningen och precis innan tog jag en huvudvärkstablett. Men jag mådde fortfarande illa. Det gick rätt så bra på träningen, men på slutet blev alla trötta. Jag älskar att träna med dem! Det är så himla kul^^

Fredag den trettonde

Fredag den 13:onde

Idag har jag haft otur. Jag har haft jättehuvudvärk och mått illa. På idrotten gick det iallafall bra. Vi spelade fotboll på helplan, vi spelade femminutersmatcher. Killarna spelade mot varandra och tjejerna mot varandra.Mitt lag var jag, Linnea, Sara och Emma. Andra laget var Frida, Georgina, Akadia och Josefine. Men Josefine var typ inte med. Vi (mitt lag) hade jättebra passningsspel i nästan alla matcher.Alla i mitt lag gjorde minst varsitt mål och alla var superduktiga! Mitt lag vann med 10-8 fast det kunde ha blivit 10-7 för att Linnea gjorde ett självmål. Sen var Ibbe sjuk idag så vi hade biologi istället. Sen hade vi Angelo en lektion. Vi fick tacos till lunch. Det var gott! Fast jag tappade min andra tacos när jag skulle sätta mig. Efter lunch frågade jag Ulla om jag fick gå hem eftersom jag inte mådde så bra. Mamma kom och hämtade mig. Eftersom hon är sjuk så är hon hemma. Först åkte vi till mormor (och morfar). Hon var inte hemma eftersom hon jobbar. Vi lämnade en alla hjärtans dag present till dem. Sen hämtade vi frukt och alla hjärtans dag presenterna som vi fick av mormor och morfar. Efter det åkte vi och handlade en sak på Ica. Jag säger inte till vem och vad. Jag säger det imorgon.

Ny design!!

Idag fick jag en ny design av Jenna! Jag tycker att den var snygg.

Vad tycker ni???

Jenna=Jennaw.blogg.se

Innebandyträningar

Idag hade jag två innebandyträningar. Först var det med mitt eget lag. Det gick rätt så bra! Sen tränade jag med 93:orna. Det gick också bra! De var bara tre stycken, varav en var förkyld så det blev mycket skott. Det var bra träning för mig^^

Skickade bilder...

Jag skickade alla bilder från Romme till Frida. Hon ville ha dem! Eftersom min dator är trasig och jag är inne på den bärbara så har vi inte msn. Då måste jag vara inloggad på webmsn eller ebuddy. Då kan man inte skicka bilder så jag var tvungen att skicka dem via mejl. Det var jättejobbigt!

Tråkig skoldag!!!

Idag i skolan så har vi kollat på "Vinterviken". Filmen var iallafall bättre än boken, men de var inte alls så lika varandra. Ulla var sjuk så det var väldigt lätt för någon annan lärare att hoppa in och vikariera eftersom vi skulle kolla på film.
Ibbe var också sjuk så vi hade en biologilektion istället för en fysiklektion.
På morgonen så lossnade min nyckel från nyckelknippan. Då kom mamma med min reservnyckel. Jag var med på idrotten. Vi spelade ett bollspel. Det gick rätt bra, men Oskar var lite taskig mot mig. Sen när jag kom till skåpet var det någon som hade varit inne i mitt skåp, någon hade hittat nyckeln och visste att den var till mitt skåp. Jag visste det tack vare att låset inte satt som jag brukar sätta det. Så jag la mina saker i Linneas skåp (min väska och min jacka). De som hade min nyckel tog iallafall inte något från mitt skåp, iallafall inte vad jag tror. Mamma hämtade mig efter skolan idag för att hon är sjuk så det var också därför hon kunde komma med en reservnyckel till mig.

Vinst

Idag följde jag med på Saras träning. Vi fick en ny sarg idag. Den var svart. Planen såg genst mycket större och bättre ut!
Svart sarg.

Svart sarg.

Sen åkte vi till Huddingehallen. Jag skulle spela match med killarna (94). Vi skulle spela mot Huddingetjejerna. Jag var väldigt nervös. Det gick jättebra! Jag gjorde många räddningar. Killarna spelade grymt bra. De spelade jättebra boxplay. En gång var vi bara tre stycken. Domarna var emot oss, de tyckte så synd om tjejerna så vi fick utvisningar fast det inte skulle vara det. Det blev 4-3 till oss!! Ett mål som de gjorde var att de stod i målgården. Det var dåligt att domarna verkligen var på deras sida. Alla sa "Skitbra" till mig.
 Nu är jag så glad och lättad!

Sen ska jag spela påskcupen med dem^^
Det kommer bli superkul!

+ ett stort tack till min egen hejarklack som satt på läktaren! Den bestod av Sara, Jenna, Elin, Jossan, Johanna, Kajsa och Ida. Sen hejade också mamma och pappa^^

Vårdcentralen

Jag kom precis hem från att ha varit på vårdcentralen. Jag skulle dit för att frysa den stora vårtan jag hade på tån. Det gick rätt så bra. Jag var väldigt nervös innan. Men det gjorde bara lite ont eftersom jag skulle säga till när det gjorde ont. Vi fryste några gånger och sen skulle vi kolla om Sara ville det. Hon skulle inte göra det innan (vi hade inte bokat någon tid åt henne). Sen bestämde hon sig för att hon skulle göra det om hon fick. Nogol (jag tror hon stavas så) sa att hon fick det. Så hon fryste en vårta under foten. Det gjorde rätt så ont sa hon. Det är för att det är ett känsligt ställe. Efteråt var man lite öm.

Påskägg

Jag har precis gjort lite påskägg i paint på datorn. Jag ska nämligen vara med i en tävling som arrangeras av FBI Tullingr. Man ska göra ett tryck som ska vara på tröjan till FBI påskcup.

Gitarr

Jag kanske ska få en gitarr!! Jippi!!!
Vi kollar på blocket och där kostar de bara runt 700 kr.

Ganska skön dag^^

Idag var det jättehalt när vi gick till skolan. Man höll på och halka nästan hela tiden, men på vissa ställen är det sandat. På morgonen hade vi spanskaprov. Det gick rätt så bra, men jag evt att jag har ett fel för att jag blandar ihop llueve=det regnar och lluvia=regn. Jag tror att det var så.
Sen var Ulla och Ibbe sjuk idag också så på mattelektionen var vi nere i lokalen (vi var tvungna). Där spelade vi lite kort och spelade fotbollsspel. Vi frågade Micke (jobbar i lokalen) om vi fick gå hem efter lunch, Stina (syslöjdslärare) hade nämligen sagt det på morgonen. Han sa "Nej det får ni inte, ni ska ha Mats (lärare i handbollsklassen)" Vi blev sjukt irriterade då. Sen skrattade han och sa "Nä, jag skojade bara, ni ska gå hem. Det stämmer det som Stina sa". då blev vi genast glada, men fortfarande irriterade på honom eftersom han lurade oss.
Sen hade vi so. Vi fick veta att vi ska ha prov nästa vecka... Till lunch var det makaroner och köttbullar. Mums!
Sen hämtade mamma oss, för att hon är ledig idag^^

Fazer marianne

Just nu satt jag och smaskade på...


...Fazer marianne!!!!

Fazer marianne

Handbollsträning

Idag gick jag på handbollsträningen. Det gick rätt bra med tån, vi gör ju mycket fys på tisdagar. Jag kunde springa lite. På slutet när vi körde match så stod jag i mål. Fast det gick inte bra för att jag kunde inte rädda med den foten som jag har brutit tån på.

Mamma

Jag kom på en sak!
Mamma ska sluta på 4h. Det är klart nu... Jag kommer inte att vara på 4h lika mycket då. Det kommer inte vara så kul där då. Jag tror att många kommer sluta på 4h eftersom alla gillade mamma.

Boktips

Nu ska jag ge ett boktips!

Alla som gillar att läsa och gillar romantiska böcker tycker jag ska läsa Twilight. Twilight-serien är så sjukt bra. Man blir typ beroende. Sen borde man se filmerna också.

Twilight

Twilight 2 (När jag hör din röst)

Precis nu läste jag ut Twilight 2 ("New moon") som på svenska heter "När jag hör din röst". Den vsr sjukt bra!

Skolan

Det hände inte så mycket i skolan idag. Förutom att Ibbe och Ulla blev sjuka. Sen testar Anna på en ny skola idag och två veckor framåt (Falkberg).

Just nu måste jag plugga spanska... Spanskaprov imorgon!

Bilder från Romme!

Vita granar

Jag

Frida

Emma

Våra skidor

Emma och Frida

Granar

Frida

På väg upp!

Frida



Romme

Romme

Vi hade superduperkul i Romme!
Det började med att Frida hämtade mig hemma hos mig 7 minuter i 6. Man var som en zombie då. När vi kom till skolan och skulle gå på bussen så fanns det inga platser till oss. Det gick ett tag, men sen fick vi ihop det så att vi fick sitta tillsammans. På bussresan turades vi om att sitta bredvid en killes pappa. Eftersom vi var tre var det ju en som var tvungen att sitta själv, men den personen satt bakom de som satt två. Vi hade jättetråkigt på vägen dit, men jag läste lite ibland. Sen var det en kille som var åksjuk så han spydde ganska mycket. Stackars honom för att alla sa bara v"usch vad äckligt!". När vi kom fram så skulle jag hyra skidor och pjäxor. Det tog ett tag, kändes det som. Sen när jag hade fått det så hade Frida och Emma åkt två gånger. Vi åkte en gång, men sen var klockan 11.00 så vi gick och åt mat. Alla skulle ha hamburgare. Vi blev väldigt mätta. Sen åkte vi väldigt länge. Tiden gick jättelångsamt, vilket som var väldigt bra för då får man ha roligt mycket längre. Klockan halv fyra gjorde vi iordning oss, bytte om och sånt. Sen lämnade jag in skidorna och pjäxorna. Sen gick jag till bussen (Frida och Emma var redan där). När vi satte oss i bussen så tog det typ en halvtimme innan vi åkte. På vägen hem kollade vi på två filmer. Filmerna hette "Underdog" och "Tur & Retur". I början på resan så läste jag lite också. Sen blev det mörkt. På vägen hem stannade vi ett tag på en mack för att chauffören skulle pissa och sen skulle vi tanka. Vi kom hem ca 19.30. Då hämtade Emmas pappa och mamma oss. Sen kom jag hem.

Just nu har jag jätteont i benen^^

Romme

Jag ska gå upp jättetidigt imorgon för att vi har friluftsdag. Jag, Emma och Frida ska till Romme. Vi ska samlas klockan 6.00 i skolan...

Tips

Hejsan alla läsare!
Ni får gärna ge tips om vad jag ska skriva om i min blogg så att den blir intressant^^

Kramar Rebecka

Roligt

Första bokstaven i ditt namn:

A - korkad
B - blond
C- störd
D - porrig
E - sexig
F - het
G - rolig
H - underbar
I - söt
J - gullig
K - vacker
L - killaktig
M - bitchig
N - Undersmart
O - gangster
P - fantastisk
Q - populär
R - puckad
S - översmart
T - söt
U - ful
V - tjejig
W - fräknig
X - smart
Y - dum
Z - osexig
Å - cool
Ä - social
Ö - osocial

 Nu tar du andra bokstaven i ditt efternamn:

A - bitchbabe
B - ödla
C - bitch
D - rövslickare
E - gud
F - gamling
G - katt
H - kille
I - tjej
J - emo
K - nörd
L - alkolist
M - tönt
N - spankare
O - idiot
P - sexgud
Q - fotbollsproffs
R - porrstjärna
S - sexmaskin
T - fittslickare
U - prinsessa
V - prins
W - punkare
X - rädd-katt
Y - hora
Z - chokladgalen
Å - tandborste
Ä - sötnos 
Ö - snygging

Och nu vilken färg har tröjan du har på dig:

röd - som gör allt för att få knark
lila - som kollar på porr
orange - som har ett stort ass
gul - som vill ha sex med dig
grön - som vill rocka
rosa - som är bra med händerna
blå- som gillar att strippa
vit - som alla vill knulla
brun - som är väldigt ful
svart - som är porrig


Jag är en puckad hora som är porrig!!
haha^^

Träning

Idag var det målvaktsträning. Det gick rätt bra för mig, fast inte i början. På slutet när vi gjorde fys så skulle vi göra armhävningar. Eftersom jag har en bruten tå så kan jag inte göra på tå, men då kom jag på att jag kan göra på ett ben! Det gick bra. Jag orkade göra fyra på raken, det är ju jobbigare att göra på tå. Sen gjorde jag lite på knä också.
Mamma kom och hämtade mig eftersom pappa tränar med "Old boys" efter.
 
Pinsamt!!!
På vägen hem skulle vi handla några burgare på McDonalds eftersom det var ett tag sen vi åt. Vi handlade på Drivein. När man kommer dit man ska beställa (det första man gör) så bad han oss att vänta lite. Mamma trodde då att han stänger av headsetet han har på sig så hon ville ha lite kul så hon sa hallå massor av gånger på massor av olika sätt. Sen beställde vi. När vi kom fram till där man ska betala så sa killen med ett leende "hallå". Sen sa mamma också "hallåhallå". Sen betalade vi. När vi kom fram till där man får maten så sa också tjejen med ett leende "hallåhallå, här får ni maten". Då sa mamma igen "hallåhallå". Vi gapskrattade hela vägen hem. Sara hade gett mig påsen med mina cheeseburgare i när vi var i bilen. När vi kom hem hade jag ätit upp mina två cheeseburgare. Då slängde jag påsen i soptunnan. Sen när vi kom in så sa mamma "tog någon in cheeseburgarna?". Haha, mammas cheesburgare låg kvar i påsen så hon hämtade den i soptunnan. Vad ska grannarna tro?? Leta mat i soptunnan^^

Bio

Idag kollade jag på "I taket lyser stjärnorna" med Sara (min syster), Jossan och Johanna. Den var jättebra, men jag var lite besviken på filmen. Den var inte alls som boken. Ingenting var typ likt. På slutet var det nära att jag vi började gråta för den var rätt sorglig.

Kom på en sak...

Efter Saras och Jennas match så åt jag mat och sen tränade jag f01. Det gick bra. Alla var duktiga!

Minne

Jag fick ett minne till min mobil av pappa. Fast det är inte så stort, 500 MB. Men ändå!! Han fick det av en kompis som hade ersatt det med ett större...

Melodifestivalen

Jag kollar just nu på melodifestivalen. Vilka hejar ni på?? Jag vet inte vilka jag hejar på, men jag vill iallafall att Alcazar ska gå vidare.

Match

Efter att jag hade dömt matcher så hade jag en egen innebandymatch. Det var mot Sköndal. Vi spelade bra. Fast vi förlorade med 1-0. Jag stod i mål. Det var ett otursmål. De passade över och sköt. De är omöjliga att ta. Efter matchen åkte jag och pappa och kollade på Saras match. Jag åkte med mest för att kolla på Jenna. Det var hennes första match. Hon spelade grymt bra. Sara spelade också bra. Det såg verkligen inte ut som om det var Jennas första match. Det var nära att hon gjorde mål ibland. Hon hade lägen men passade. Det är också bra. Hon gjorde många bra passar. De mötte Högdalen. Tullinge vann med 6-1. Det var typ två som gjorde mål som inte har gjort det förut. Det var jättebra.

Matchledare

Nu ska jag berätta om när jag dömde. Bild kommer på mig och Elin. 
Efter konfahajken åkte jag direkt till Tullingehallen. Där bytte jag om till matchledarkläder (inneskor, svarta strumpor, shorts, linne under matchledartröjan och tofs). Sen när vi gick ut på planen var det jättenervöst. Det var fjärilar i magen. Elin och jag skulle döma till pojkar 99. Det var inte så mycket att döma. Det gick jättebra för att vara första matchen för oss. Tullinge mötte Huddinge. Huddinge vann med 4-3. Då tjänade vi 60 kr var. Efter matchen gick Lina (f93) fram till oss. Hon skulle döma matchen efter som var med flickor 99/00(?). Hon frågade om någon av oss kunde hjälpa henne eftersom hon var själv. Båda kunde för att vi skulle ha samling till vår match kvart över 10 och den här matchen skulle sluta innan det. Det blev jag som hjälpte Lina. Det gick bra, men det var svårare att döma till tjejer än till killar. Det var inte heller så mycket att döma där. Tullinge mötte Sköndal. Sköndal vann med 5-1(?). Där tjänade jag också 60 kr.

Tjänade pengar idag: 120 kr






Konfahajken

Efter skolan gick jag hem och sen tog jag bussen till Centrumkyrkan i Tumba centrum. Jag var där först och det var låst, men sen kom alla. Vi åkte buss därifrån klockan 17.01. Vi gick av vid typ Tvärgatan i Salem. Sen gick vi ca 10 m till Skogsängskyrkan. Den var jättefin och modern. Vi kollade runt, spelade lite orgel (de hade nämligen en orgel där) och la ut sovsäck och liggunderlag där vi skulle sova. Sen spelade vi Yatzy. Jag kom 4 av 6 st. Det gick inte så bra för mig. Amilia vann. Sen började vi laga mat. Vi skulle äta tacos. Vi skulle börja äta när Måns kom tillbaks från sin karate. Vi var jättehungriga. Vi spelade lite orgel medans vi väntade på att få äta. Sen när Måns kom så skulle Eva bara hem till sig och göra något. När hon kom tillbaks så åt vi. Det var jättegott! Efter maten spelade vi lite pingis. Vi spelade rundpingis. Eftersom jag har en bruten tå så var jag tvungen att gå snabbt runt pingisbordet. Jag vann några gånger, faktiskt rätt så många. Sen kollade vi på en film. Vi kollade på "The gospel of John". Den handlade om Johannesevangeliet. Den var rätt så seg ibland, men ganska många roliga kommentarer som t.ex "Lärjungarna satte sig ner. Det var mycket gräs där" fastän man såg att det var mycket gräs på filmen. Men det är för att "replikerna" är tagna direkt ur bilden. Man skulle kunna sitta uppe med en bibel och det skulle stå samma sak i bibeln. Så sa Fluff iallafall. På slutet av filmen var det två stycken som sov. Vi började kolla på filmen klockan 21.00 och den var ca tre timmar så den var slut ca 00.00. Efter det så hade vi en andakt enligt psalmen där det står "kvällsandakt". Efter det borstade vi tänderna, bytte om och gick och la oss. På morgonen var jag tvungen att gå upp 07.40 för jag skulle till en innebandymatch och döma. Jag satte klockan på tjugo i, men jag vaknade fem i halv åtta istället. Amilia vaknade också då. Sen bytte jag om, packade ihop och åt frukost. Sen åkte jag till Tullingehallen.

Konfirmationshajk

Idag kommer jag inte att skriva mer för att jag ska på en konfirmationshajk. Där sover jag ju såklart över, men imorgon kommer jag skriva lite om det^^

En konfahajk är att man sover över i en kyrka typ. Vi sover över i Skogsängskyrkan.

Snöboll

Idag i skolan fick jag en hård snöboll på mig. Det var nästan en isboll. Frida satt och masserade mig (inomhus såklart) och då fick jag snöbollen på min axel och hals superhårt. Det gjorde jätteont, men jag vet inte vem som gjorde det. Frida gick och frågade men ingen sa något.

Ciccikatts tävling

Jag är med och tävlar om en tavla gjord av ciccikatt
Ciccikatts blogg
Den här bilden vill jag att hon ska måla:
Min älskling Hamlet <3

Träning

Har precis varit på en innebandyträning. Det gick sådär för mig.

Saras blogg

Nu har min lillasyster Sara skaffat sig en blogg som hon kommer att skriva på ibland. Den heter saarny.blogg.se

"I taket lyser stjärnorna"

Nu har jag läst ut "I taket llyser stjärnorna". Jag hade lånat den från skolan. Jag läste ju ut "Vinterviken" först i klassen så då lånade jag den här boken för att läsa den medans alla andra höll på att läsa "Vinterviken".

Förresten så är vår tvättmaskin trasig så pappa har handlat en ny nu^^

Klantig^^

Klantiga lilla jag! Nyss tappade jag gräddfilen i köket när jag skulle ställa in den efter att ha gjort nachostallrik. Det stänkte i hela köket (känns det som).
Haha :D

Dicken

Här har vi satt på Saras tröja på Dicken.

Nachostallrik

Åt precis en nachostallrik. Det var supergott! Vi åt inte mat i skolan eftersom vi inte gillade maten som var idag, så vi bestämde att vi skulle äta hemma.

Larmet

Jag kom på en sak om idrotten i skolan. När vi skulle in till omklädningsrummen så var det låst. Ingen var innan oss. Då tröck Sammy upp en dörr till killarnas omklädningsrum. Det var då det hände, larmet gick. Ingen lärare kom eller så. Vi gick in för att säga till, så vi knackade på lärarrummet. Det var en lärare (tjej) som öppnade. Hon sa bara "Vad ska jag göra??" Vi blev jätteirriterade på henne. Utanför såg vi en polisbil åka, men den åkte förvi som tur var. Det var några andra som sa till vaktmästaren också. Han brydde sig inte heller. Sen tystnade larmet. När vår idrottslärare kom så kom vaktmästaren också och han sa att larmet inte gått, men alla vi sa bara "jo, det har det visst".

Dagens citat??

Tänkte bara berätta varför jag har börjat med det...
Jag var inne på en tjejs blogg och såg att hon hade det så jag tänkte att, tja... varför inte?? Det skulle vara rätt så kul^^
Så därför har jag börjat med det. Ni får gärna kommentera citaten :P

Dagens citat

"Om du vill slippa uppmärksamhet, bli inte berömd"

Ur en tidning



Halvstudiedag

Idag var det en skön skoldag. På morgonen hade vi livskunskap och sen hade vi idrott. Jag skulle inte vara med på idrotten, men vi hade hela hallen och de skulle köra innebandy. Vi tog ner väggen som delar hallen och på den sidan jag var på så var jag, Sara, Linnea, Frida och Anna där. Dum som jag var så spelade jag också. Fast jag sprang inte, men Frida råkade trampa på min fot en gång. I mitt lag var det jag och Linnea och resten i det andra laget. Det är jättesvårt att inte springa... Linnea och jag vann med 21-15. Mohahaha^^
Efter idrotten hade vi fysik. Den var också skön eftersom idag kollade vi bara på film. Vi fick sluta 11.10. Eftersom vi har halvstudiedag idag så fick vi gå hem då. Jippi!!

Träning + läsning

Har läst ett tag nu. Innan det var jag på killarnas (94) träning. Det var kul, men ibland är det lite segt för ibland får man inte så mycket skott på sig. Det är kul att träna med dem för alla är så snälla^^

Ingen Baldur :(

Idag ska jag inte till Baldur. Han har nämligen ramlat omkull. Så han ska ta det lugnt i en vecka. Så jag kan inte rida honom idag. Det kan ha varit en reaktion på en vaccination, sa Lena.

Kladdkaka

Gud vad jag är sugen på en kladdkaka!!!!

Det här är en kladdkaka som jag har bakat förut.

MVG -

Fick tillbaks engelskaprovet idag. Jag fick mvg - på det. Jag fick 84 poäng av 100. Jag misslyckades mest på uppsatsen. Jag är nöjd fast ändå inte för jag vet att jag kunde ha gjort bättre... Jag hade nämligen många slarvfel.

Scouter

Idag var jag på scouterna. Vi lekte och spelade olika spel^^
Det var roligt.

Hamlet <3

Min älskling Hamlet <3

Jag älskar dig Hamlet,
lägg av med allt svamlet!
Bara för att du är en häst,
så kan du vara allra bäst!
<3

Marsvinen

Jag mockade precis åt marsvinen. Just nu håller jag på att laga gulaschsoppa. Jag älskar gulaschsoppa!

Listerine

 Jag ska tipsa om en sak!
Just nu sköljer jag ur munnen med Listerine både morgon och kväll. Den är jättebra och man känner sig helt fräsch i munnen efteråt. Jag kör med den som är 6 fördelar i 1. Den som heter Total care.

Massor av olika Listerine...

Skolan

Idag började vi 8.30 istället för 8.10 för att vi skulle ha en mattediagnos. Det gick rätt bra tror jag. Det var faktiskt inte så svårt. Det var en mattediagnos som många åttor i Sverige skulle göra för att man skulle göra någon statistik över hur bra åttorna är på matte i Sverige.
På spanskan lurade vi några stycken. Det började så här... Först var det bara jag och tre andra där. Alla andra var försenade. Sen kom några stycken. Vi fick papper som vi skulle träna på tills provet och papprena såg precis ut som proven brukar se ut. Då när några andra kom så frågade en kille ( Danne, han var redan där) om de hade pluggat ordentligt. Sen sa vi att vi skulle ha provet idag. De såg helt chockade ut. Sen gjorde vi det på några andra också som kom. Det var verkligen kul att se deras miner. Så vi fick ett litet skrattanfall på spanskan. Stackars de som gick på det!

Träning + matte

Hade innebandyträning idag. Jag och Jossan stod i mål på vår träning. Sen stod jag i mål på 93 träningen också. Det gick faktiskt väldigt bra med tån idag.
När jag kom hem har jag pluggat lite matte.. Det är jättetråkigt!

Makaroner och köttbullar

Idag lagade jag makaroner med köttbullar. Det blev jättegott fast lite för mycket makaroner. Men jag tog allt, glupsk som jag är!!

Bilder från tjejmiddagen <3








































Yes!

Måndagar är sköna dagar i skolan. Vi har bara fyra lektioner och en av dem är slöjd. Sista lektionen är so, men idag var Karin sjuk. Eller hon var i skolan, men mådde inte så bra så hon gick hem. Det var rätt skönt för då slutade vi 13.00 idag.

När jag hör din röst

Sent igår ikväll började jag läsa på "När jag hör din röst" (Twilight 2).

Hamlet <3

Min älskling Hamlet <3

Shopping

Idag efter handbollsmatchen åkte jag till Skärholmen. Där mötte jag Jossan och Johanna. Jag shoppade väldigt mycket, men jag gjorde inte av med så mycket pengar eftersom jag hade många presentkort. Jag köpte två tjocktröjor på H&M, en tröja på Cubus, svarta strumpor på Intersport och Vargbröder (en bok) på En annan bokhandel.

Match

Idag var det en handbollsmatch i Eriksdalshallen. Det var mellan Salem och Hammarby. Jag satt på läktaren eftersom jag har brutit tån. Ida en "kompis" till oss var också med. Det blev 14-14, men vi hade kunnat vunnit. Domarna var på Hammarbys sida...

Nice

Jag tog ett varmt bad imorse. Då läste jag ut Twilight ( "Om jag kunde drömma"). Sara ska få låna den imorgon.

RSS 2.0