Bournemouth :D

Just nu ar jag i Bournemouth. Gar inte att skriva aao med prickar sa det blir sa har :P
Vi har det jattebra har :D
Vi har haft ett disco, vi har badat och varit pa stranden. Det ar bara jag och Emma som har badat. Vi har gatt ganska mycket. Vi har ocksa gatt runt i affarer^^
Vi bor i en jatteasnall familj. Det ar ett aldre par. Det ar oftast ganska god mat har. Efter varje middag far vi efterratt! Vi kommer bli tjocka :P Fast det ar gott.
Skriver kanske nagon gang mer har ;)


England

Nu drar jag iväg till England i tre veckor på språkresa:D


Skolavslutning♥




Skolbal♥



Mat:





Fågel

Nyss satt en fågel på mitt fönster! :O :D
Den var supergullig och det var heller ingen liten fågel. Den var stor ;)
Fast jag skrämde bort den på en gång för att jag pratade för högt, så jag hann inte få något kort på den...


Förlåt för dålig uppdatering... Ska försöka bättra mig

Onsdag:
Jag var hos Baldur. Det gick bra.
På kvällen var det vårruset. Det var jätteroligt. Jag sprang i mål när klockan stod på exakt 58.00 minuter. Fast jag sprang tjugo över sju så jag sprang på 38 minuter. Vårruset är fem kilometer.
På tåget var det jättetrångt :O Typ som i Kina!

********

Torsdag:
Jag och mamma åkte in till stan och letade balklänning. Sara var i stan och sålde lotter för att få in pengar till sitt lag.

*******

Fredag:
Ida sov över.

********

Lördag:
Ida fyllde 14 år! Grattis Ida :D

********

Söndag:
Ida var hos oss.
På kvällen var det grillning hos Agnes. Vi hade nämligen handbollsavslutning och vi hade jätteroligt :)

********

Tisdag:
Idag brann det i Storvreten. Storvretshallen brann ner. Sorglligt... :(

**********

Onsdag:
Vi var på Lida med skolan. Där gjorde vi lite saker som t.e.x. om allemansrätten och bygga vindskydd.
Efter skolan delade jag och Patricia ut gratis Colgate-tandkrämstuber i stan. Det var jobbigt i början för vi fick fel information och vi fick gå fram och tillbaka då:(

*********

Torsdag:
Sara hade skolavslutning.
Vi var på Skansen med skolan. Efter var jaag, Emma, Linnea och Sara på Gröna Lund. Vi hade jätteroligt och var där till elva.

*********

Fredag:
Jag var ledig. Mamma och jag åkte iväg och handlade skor. Sen var jag med Rebecca. Jag sover över där två nätter. Alltså från fredag-lördag och från lördag-söndag :P Vi hade jätteroligt;)

*********

Måndag:
Vi hade brännboll i skolan. Vi hade mixade lag.
På eftermiddagen gick jag hem till Emma. Vi fixade oss iordning till balen.
Balen var jätterolig. God mat och efteråt disco.
På kvällen efter balen sov alla vi över hos Emma. Vi badade först i hennes badtunna :P

********

Tisdag:
Vi städade våra skåp och sen var det en fotbollsmatch. Niorna mot lärarna. Det var bara killar med från niorna. Vi vann med 9-1 mot lärarna :D

********

Onsdag:
Idag hade jag skolavslutning. Vi vr först ute och kollade på uppträdanden m.m. och sen var vi utanför flygeln. Där fick vi först glass och sen chips och dricka. Sen fick vi betygen. Jag fick full poäng, 16 mvg.
Efter skolan var jag hos Baldur. Mamma och Sara var med. Det var jättemysigt att vara där.
En sak säger jag i alla fall om skolavslutningen: "Halleluja, äntligen slipper jag fängelset Broängen!"
Sara och jag sov i ett tält på tomten.

**********

Torsdag:
Sara och jag sov i tältet igen.

*********

Idag:
Idag cyklade Sara och jag till Huddinge och mötte mamma. Sen cyklade vi till Skärholmen centrum och åt mat. Sara handlade en bikini. Jag växlade också pengar eftersom jag ska till England på språkresa imorgon:D



Sista träningen för säsongen, kanske också för alltid :(

Idag var det en extra killträning för det var några från Segeltorp som ville testa. Deras lag ska läggas ner för de är för få. De var typ åtta stycken. Träningen gick väl ganska bra :) Fast på matchen släppte jag in en boll som jag annars inte hade släppt in :( men, men... Hoppas de börjar i laget.
En annan sak är att jag kommer sakna dem om jag inte får träna med dem nästa år. Om de går upp i juniorerna så kommer jag inte få träna med dem för jag är tjej :( Det är en dum regel.

Twilight i Sverige, tyvärr är jag i England då...

Här kommer information om allting som har med det att göra. Jag lägger ut informationen till er som inte är borta då. Tog den här informationen från Olivia.


Stort Twilight Fan Event 21 juni i Stockholm med skådespelarna Kristen Stewart och Taylor Lautner.


Måndagen den 21 juni bjuds Twilight-fans in till ett stort event på Hovet i Stockholm i närvaro av skådespelarna Kristen Stewart (Bella) och Taylor Lautner (Jacob). De båda filmstjärnorna besöker Stockholm inför biopremiären av THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE, den tredje delen i The Twilight Saga. De tidigare filmerna Twilight och New Moon var båda stora publiksuccéer på bio i Sverige.


I samband med Stockholmsbesöket närvarar de på Twilight Fan Event på Hovet i Stockholm, där de kommer att medverka i en frågestund inför alla fans. På programmet står dessutom livemusik från filmerna och en första exklusiv visning av klipp från THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE.


Biljetterna till Twilight Fan Event är gratis och släpps torsdag den 3 juni klockan 08.00 på Filmstaden Sergel i Stockholm, Filmstaden Bergakungen i Göteborg och Filmstaden Storgatan i Malmö. Antalet platser är begränsat, max två biljetter per person. Åldersgräns 13 år.


De 150 första på Filmstaden Sergel och de 50 första på Filmstaden Bergakungen respektive Filmstaden Storgatan får 2 VIP-biljetter till parkett, närmast scenen.


I övriga landet genomförs utlottningar och tävlingar om Twilight Fan Event biljetter på Bioklubben samt tillsammans med samarbetspartners, mer information dyker upp på sf.se under respektive stad.


Twilight Fan Event är ett samarrangemang mellan Zap Events, Nordisk Film och SF Bio.


THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE kommer att få världspremiär den 30 juni!



Biljetterna till TWILIGHT MOVIE NIGHT 29 juni släpps onsdag den 2 juni


Elixir


Idag såg vi filmen Elixir med skolan. Den är supertråkig... Efter det gjorde vi några "övningar". Alltså när det bl.a. är fyra hörn och så ska man ställa sig där man tycker. Det roligaste var att vi redan har gjort allt det här i sjuan. Men det visste inte våra lärare om och de visste inte det för att ingen av dem var med oss i sjuan. Typ ingen, ingen jag kommer på i alla fall :P Vi har nästan ingen lärare nu som vi hade i sjuan. Lite sjukt om man tänker på det ;) Det var skönt för vi fick sluta tidigt :)


RSS 2.0