New moon ♥♥



I onsdags var jag inte hos Baldur för jag hann inte, jag var tvungen att plugga. På kvällen tränade jag två träningar och mellan dem kollade jag på en match.
I torsdags var det företagsdag i skolan inför Brobel. Det var ganska långtråkigt. De som håller i det sa att det skulle bli en glädjens dag, men det var snarare tvärtom... På kvällen var jag på handbollsträningen.
Igår hade Frida och jag en svenskaredovisning i skolan. Vi fick mvg! :D
Sen efter skolan kollade Frida, Sara, Linnea och jag på bio. Vi såg New moon :P Den var jättebra! ♥
Idag har jag dömt en match på morgonen med Jossan. Vi tjänade då 130 kr var.
Sen satt jag reservmålvakt på en dam match. Vi vann den med 5-1.
Efter det var jag på träningen med f01.


Sigge


Minicup

I helgen var jag på en minicup med mitt innebandylag som jag tränar (f01). Det gick bra och de gjorde flera mål, fast de vann ingen match. Innan minicupen hade jag en match med killarna mot Tumba. Vi förlorade...
I söndags hade jag k2(konfirmation 2). Vi var i Enebybergs kyrka.
I måndags var det inget speciellt. Jag var inte med på träningen för jag var sjuk (ganska så förkyld).
Idag hade vi praktiskt prov på hemkunskapen. Jag fick vara med Ted och det gick bra för oss. Vi fick sluta jättetidigt då. 13.00. Vi är halvklass på tisdagar efter lunch och hemkunskapen slutar egentligen 13.45 och so:n (som ena gruppen har) slutar 13.05. Så vi slutade t.o.m innan den andra gruppen idag :D Ted och jag fick laga något med köttfärs så vi gjorde köttbullar med potatis.
På handbollsträningen gick det bra. Jag var bara med på halva fysen (inte löpningen alltså) för att jag är halvt sjuk och ska ta det lite lugnt. Vi fick också reda på vad vi fick på hem&kunsument kunskapsprovet. Jag fick mvg.
Idag fyller också Moa år som är vår katt! Grattis Moa. Hon fyller 11 år♥♥

Gymnasiemässan

I onsdags var jag hos Baldur. Mamma följde med för hon var ledig. Det gick bra och vi tog lite kort.
Sen på kvällen hade jag träning.
I torsdags fick vi reda på nomineringarna till metematik&ekonomi priset! Jag, Sara, Emma och Linnea blev nominerade :D plus några till såklart.
Idag var vi på gymnasiemässan med skolan. Vi gick runt och samlade gratis information om olika gymnasium. Sen träffade man på många som man kände från andra skolor som också var där.
Efter gymnasiemässan så åkte vi tillbaka till skolan och åt mat. Sen hade vi en svenskalektion, onödigt säger jag :P
Idag hade jag också träning med killarna.
Efter träningen åkte jag till Heron city med mamma. Vi skulle gå på bio. Där såg man också många som man kände igen och kände. Vi kollade på Flickan som lekte med elden. Den var jättebra. Lika bra som första som heter Män som hatar kvinnor, snart kommer den tredje filmen ut på bio. Jag längtar :)

Citat

Ens vänner går inte, de stannar och väntar...

Rebecka


Möss :D

Igår var jag bara på träningen med f01.
Idag har jag först varit med Ida liten stund. Mamma och jag åkte och hämtade henne. Då passade vi att hälsa på deras hundvalp som de precis har fått. Det är en mops som heter Sigge (stavning?). Den var jättegullig. Snart ska vi passa den. Sen åkte vi hem till oss och efter en stund till 4h. Där hälsade jag bara på de nya marsvinen som har kommit och på de två sparvpapegojorna som har kommit. De var jättegulliga. Sen åkte jag vidare till Tullingehallen för att sen bege mig till Storängshallen i Huddinge. Där kollade nästan alla tjejmålvakter på en match mellan Örnsköldsvik och Huddinge, elit damlag. Vi fick gissa innan också vad det skulle bli för resultat. Jag gissade bara på 4-2 till Örnsköldsvik... Och gissa vad det blev då? Jo precis. Det blev 4-2 till Örnsköldsvik. Fast jag vann inget utan bara äran tror jag. Sen fick Örnsköldsvik lägga en straff på Huddinge också (det blev dömt så i matchen). Den straffen missade ju såklart Örnsköldsvik. På kvällen skulle jag inte träna för jag mår fortfarande inte helt bra.
En sak som vi fick reda på när vi var hos Ida var också att hon inte vill ha sina möss längre (tröttnat) så kunde vi få dem om vi ville. Vi bestämde oss för att vi ville :D
Vi ses imorgon, godnatt♥


:D

I torsdags var det inte så mycket att skriva om. Jag var hemma från skolan då och sen bakade jag en kladdkaka.
Igår var jag i skolan. Sen på kvällen så var jag på killträningen. Efter det fotades jag med målvaktskläderna (alla ska fotas enskilt). Sen spelade jag en match med 93:orna, damjuniormatch. Vi spelade mot Råsunda. Det blev lika, 3-3. Jag tog också en straff i matchen!! :D
Jag fotades även med vanliga matchstället.

Sjuk även utan vaccin

I måndags var jag på killträningen. Men i skolan tog alla nior vaccin, fast jag tog inte + några till. Jag tog inte för att jag hatar sprutor och tar inga sprutor som man inte måste ta. Sen spelade vi också Emma ett spratt i skolan. Det var en sak med datorn som vi använde på so:n. Vi lurade henne att den hade gått sönder för vi gjorde skärmen mörk. På morgonen byggde vi prototyper till Brobel. Grattis Linnea också som fyller 15 år!!
I tisdags hade jag feber så jag stannade hemma. Sen på kvällen åkte mamma, pappa och jag till Södertälje för vi skulle gå en handledarkurs där. Den var tre timmar, men faktiskt inte så tråkig. Det var andra roliga föräldrar med :)
Idag stannade jag också hemma från skolan. Nu håller jag på och pluggar -.-
Grattis Sara som fyller 15 år idag :D

Sammanfattning

Sammanfattning av dagarna från i torsdags till idag:
Träningar, matcher och Emma.
Jag har spelat tre matcher, en som utespelare och två som målvakt. Vi vann två och förlorade en.
Sen var jag med Emma igår för vi planerade en idrottslektion som vi ska hålla i.


Citat

Livet är inte enkelt, livet är orättvist...

Rebecka


Spansk dikt som Linnea och jag skrev på spanskan när vi skulle skriva dikter! Kärlek♥

Amor♥

El amor es bonito
El amor es rojo como las rosas
El amor es romántico
El amor eres tú!
♥♥♥♥


Balrog träning

I tisdags var jag med Ida till stallet. Mamma var också med. De hade hoppning och Ida valde Lollipop. Hon var den första att välja.
Sen hade jag handbollsträning och efter det fys. Jag har så mycket träningsvärk i benen nu.
I onsdags var jag i stallet (inte skrevsta) och red Baldur. Det gick inte så bra, han var jättestel.
På kvällen tränade jag med Balrogs elitlag, damer. Det gick bra och det var jätteroligt :D
Igår började det snöa också, fast det är ju inte så kallt så det lägger sig inte -.-
Idag har det inte hänt något speciellt i skolan, jo förresten... bara två saker. Roffe frågade om vi ville vara med i luciatåget sen och det ska vi. Sen var det en annan sak. Ni vet den där novellen som jag skrev till Brobel förut? Ja, iallafall. Jag blev inte nominerad... Inte Sara, Emma, Frida, Sandra eller Linnea heller. De som blev från vår klass var Martin H, Martin S och Jocke.

Yes

Idag var det enda speciella med dagen att vi hade hem och konsument prov. Vi hade det sista lektionen som var efter lunch så när vi var klara med provet fick vi gå hem. Jag var klar 12.30 :D
Superskönt!

Tråkigt men sant

Idag var det ju första skoldagen efter höstlovet, tråkigt men sant!
Efter skolan har jag pluggat hk. Vi har prov imorgon, suck -.-
Sen har jag tränat och nu ska jag fortsätta plugga lite...

Överraskning+skönast

Kolla på tv klockan halv sju ikväll på tv4. Då är det en sak som jag itne säger vad det är :P
Sen måste jag bara lägga in den här videon på ica-reklamen. Den är så SKÖN :D


Halloween♥

I fredags var jag först på killträningen. Sen åkte jag till Jasse♥
Vi hade jätteroligt! Vi kollade på Idol, Flashforward m.m. Sen pratade vi jättemycket när vi egentligen skulle sova^^
Dagen efter, alltså lördag, åt jag ju frukost hos Jasse. Sen var jag tvungen att åka för jag skulle spela en match. Jag, Emma och Elin skulle vara med och spela med damer utveckling för de behövde spelare... Det var jätteroligt även fast vi förlorade med 3-12. Fast i första perioden ledde vi med 3-0 :D Sen blev alla trötta typ xD
Efter den matchen åkte jag och mamma till grillholken och åt mat. Sen åkte vi tillbaks till hallen för jag och killarna skulle sitta sargvakt på herrmatchen. Det gick bra och vi som satt i den hörnan där jag satt fick bara fixa till sargen en gång. Skönt säger jag bara.
Senare på den dagen kollade jag och Sara (syster) på film, skräckfilm. Vi kollade på Barnhemmet. Den var jättebra fast jag tyckte inte att den var ett dugg läskig. Men det tyckte Sara fast jag ÄLSKAR skräckfilmer och än finns det inte någon som jag har blivit rädd för♥♥. Vi har hyrt Barnhemmet, Friday the 13th och Fingerprints(tror jag den heter). Vi ska kolla på de andra två någon dag.
Idag har jag tränat med 95 killarna. Det gick ganska bra. Efter det har jag puggat. Vi ahr jättemycket saker vi ska göra i skolan just nu. Jag längtar verkligen till nästa lov, jullovet. Då behöver man inte ens plugga hemma utan då kan man verkligen ta det lugnt. Sen har jag haft träning med 94/95 tjejerna (mitt lag där jag spelar ute). Det gick väl ganska bra fast vi kändes få...

RSS 2.0