Svar till en kommentar

Svar till Erik Grönwall-kommentaren:
Jag vet, det var jättekul att träffa honom. Men det var bara efter en konsert och sen så fick vi autograf :D
Om det inte hade varit en så lång kö så hade man kunnat fått en kram också. Synd att det var superlång kö...


Hockey-bockey match



Idag följde jag, mamma och Sara med på pappas hockey-bockey match. De hade kvartsfinal. Sara har varit i Romme med skolan innan. Pappas lag förlorade, men det var efter matchtiden. De spelade sudden death. Då gjorde de andra mål. På den vanliga matchtiden blev det 3-3. Domaren sög dessutom...

Sen när vi kom hem så har de plogat klart på vår gata. Förut kunde man knappt möta bilar, men nu kan man det hur bra som helst :D
Fast en sak som är dålig är att han som plogade har tippat allt på stigen som går mellan husen som sen går upp i skogen. Där går jag på morgonen när jag ska till skolan. Typiskt... Nu måste jag bestiga Mount everest varenda dag! xD

Imorgon kommer Ida hit vid tio och då ska vi åka till Skärholmen.
Godnatt allihopa♥


Erik Grönwall från när jag träffade honom :D


Bilder från innebandycupen i Skövde





Bilder från Brobel




Bilder från Romme

På första bilden lär Robert Sandra åka skidor :P






Citat

Everything I did, I did for you.


Jag vill vara frisk!



Jag är sjuk idag med och är därför hemma från skolan...
Jag vill inte vara sjuk för imorgon har jag en innebandymatch och det är den sista f94 matchen. Jag måste försöka kurera mig med allt möljigt som kan bidra till att jag blir frisk för jag vill verkligen vara med på matchen!


Grease-den svenska versionen



Igår såg jag Grease på Göta lejon med mamma och Sara. Den var jättebra! Ni borde se den. Den hade typ samma handlig som Grease, men den utspelade sig i den svenska förorten xD

En väldigt jobbig sak som jag råkade ut för var att jag fick en rejäl hostattack mitt i. Det var fruktansvärt och pinsamt^^


Fettisdagen i tisdags!♥


Religion, nationella proven, Romme...

Förlåt igen för dålig uppdatering...
Under hela veckan har jag haft jättemånga träningar som vanligt :P

---------

I torsdags hade vi nationella proven i svenska. Det var uppsatsen. Jag hade godis xD
Det gick bra tror jag. Man skulle skriva om olika saker, men jag valde en uppgift som var att man skulle skriva ett bidrag till en antologi. Rubriken skulle vara allt är möjligt!
På lunchen gick vi till Benevento och åt mat. Jag delade på en Hawaiipizza med Linnea.
Jag hade ingen träning på kvällen för Frida och jag åkte iväg till Hägersten. Vi skulle göra ett skolarbete om Buddhismen. Vi fick vara med och meditera och sen fotade vi och ställde frågor.
 
**********

I fredags hände inget speciellt i skolan.
På kvällen blev det ingen träning för direkt efter skolan åkte jag och Frida till Fridhemsplan för vi skulle göra ett skolarbete om Hinduismen. Vi ska sen jämföra Buddhismen och Hinduismen. Det var några till som var där från en annan skola. Vi fotade där också.

**********

I helgen har jag haft tre matcher. En på lördagen och två på söndagen. Det har varit två f94 matcher. En mot Älvsjö och en mot Hammarby. Vi förlorade på Älvsjö med 1-2, men vi spelade ganska dåligt och sen hade vi många chanser. Vi vann mot Hammarby med 5-2 eller något sådant. Jag gjorde ett mål, men hade många fler chanser.
Den tredje matchen var en killmatch. Vi mötte Tyresö-trollbäcken. Vi förlorade med 9-5 tror jag, men vi spelade bra. Minst fem av målen var jag skymd också så det var lite otur. Vi fick även en straff mot oss och den tog jag :D En i mitt lag sa "Bra Rebecka, han kommer bli mobbad resten av sitt liv för det där."
På kvällen på söndagen var det f94/95 träning.
I söndags var det också alla ♥ dag. Jag fick lite saker av Sara och hon fick några saker från mig. Ida var med oss idag också och henne fick vi lite saker av och hon fick lite saker av oss.
♥♥♥♥

**********

I måndags var jag i Romme med skolan och åkte skidor. Det var jag, Frida, Emma, Sandra och Robert. Det var första gången som Sandra åkte skidor, men det gick bra. Vi hade jätteroligt i Romme.
På kvällen valde jag gymnasium. Så här ser det ut:
1. Tumba gymnasium,  naturvetenskap, idrottsmedicin och innebandyprofil.
2. St:a Ragnhilds gymnasium, naturvetenskap.
3. Tullinge gymnasium, naturvetenskap, medicin.
4. Igelstaviken, naturvetenskap, innebandy.  

**********

I tisdags hade jag handbollsträning på kvällen. Innan handbollsträningen åkte jag och pappa och kollade på ett hus. Uringe skola. Det var fint och en sak som var coolt var att det var skoltavlor kvar där och på en stod det kvar Glad sommar 2007.

**********

Igår gjorde jag klart min tant på syslöjden.





Efter skolan åkte jag, mamma och Ida till Baldur. Där fotade jag lite. Jag red ut med honom och han kändes piggare igen.










På kvällen tränade jag inte för jag är sjuk. Jag tog istället ett skönt och avslappnande bad med en badbomd som jag har fått av Ida i födelsedagspresent. Vattnet blev lila^^



**********

Idag är jag hemma från skolan för jag är sjuk. Jag hostar och är förkyld. Jag kanske ska till Frida och plugga lite sen, men nu tror jag inte att jag orkar det. Sen ikväll ska jag kolla på Grease med mamma och Sara. Hoppas jag orkar det, just typiskt att jag skulle bli sjuk nu. Hoppas jag mår bättre ikväll.


Gymnasival!!!

Snart är det dags för gymnasieval och jag får PANIK rent ut sagt! Jag har en sådan ångest och vet inte vad jag ska välja... Jag får ont i magen bara av att tänka på det.
Jag har fyra val, men tre jag ska välja mellan. Jag vet i alla fall att jag ska gå naturvetenskap.
Kämpar om första plats:

Tumba gymnasium
Tullinge gymnasium
St:a Ragnhilds gymnasium

Den som jag ska ha på fjärde plats bara i reserv är Igelstaviken.

Sista dag att välja på är 15 februari


Här kommer dikten igen, men på bilden!

Här kommer dikten igen som fanns med på nationella proven i texthäftet i svenska. Fast nu har jag gjort om den så att den har hamnat på bilden!
Den här dikten satte sig verkligen i mig, jag vet inte varför?!


Dålig uppdatering...

Förlåt för att jag har varit dålig på att uppdatera, men just nu är jag verkligen så trött på ALLT!

----------

I onsdags hade vi en vikarie på syslöjden. Sen hade vi läxförhör på musiken. Det gick bra och Roffe skämde ut mig lite xD
Efter skolan åkte jag till Baldur även fast det var snöstorm. Jag gick bara en promenad med honom för det blåste så mycket. Det blåste faktiskt inte så mycket hemma så därför åkte vi dit, vilket vi ångrar så här i efterhand.
På kvällen var det träning, sen åkte jag och mamma till Tumba gymnasim öppet hus och kollade. Sen åkte jag tillbaka till hallen och tränade med damerna.

**********

I torsdags hade vi ett läsxförhör på grammatik på engelskan. Det gick bra!
På kvällen hade vi ett akutmöte med f94 laget i Tullinge. Det har nämligen blivit strul och då var vi hemma hos Elin för att prata bara vi 94:or. Därför missade jag handbollsträningen.

*********

I fredags fick jag tillbaka matteprovet. Jag fick 19,5/20 på A-delen och 14/20 på B-delen och då hade jag inte gjort hela B-delen. Ett halvt poängs miss på A-delen berodde på att jag hade glömt skriva enhet på en... Så slarvigt av mig :P
På kvällen var det killträning.
Efter killträningen åkte jag till Flottsbro för Emma, jag och Frida skulle åka skidor/snowboard. Fast Emma hade stukat tån så hon kunde inte följa med. Frida åkte snowboard och jag åkte skidor. Fridas pappa var med också. Han åkte skidor. Jag ramlade första åket för jag var så trött, men sen gick det bättre.

**********

I lördags hade jag en f94 match. Vi vann. Jag kommer inte ihåg med hur mycket, men det var ganska många bollar :D Jag gjorde ett mål, men var nära på att göra några till. Mitt mål var ganska dåligt. jag siktade, men sen missade jag bollen så det blev ett fjösskott. Fast den kom mellan målvaktens ben. Det var mot Ösbydalen. 
Sen på eftermiddagen hjälpte vi till att städa cafeterian och sen hade jag och Sara f01 träning.

**********

I söndags hade jag en p94 match. Vi hade med en 95 kedja för det är många som är sjuka. Vi vann med 10-5 mot Tungelsta. Tungelsta var tvungen att ha bortamatchtröjor och deras var GRÖNA. Hahahahahahah^^ De var jättefula.
Sen hade jag och Sara en f01 match. Det var mot Tumba. Vi förlorade med 0-14 fast tjejerna kämpade på jättebra och man ser hur de utvecklas.
På kvällen var det först målvaktsträning och sen f94/95 träning.

**********

I måndags gjorde jag klart matteprovet. Då fick jag 17/20 på B-delen. Fast det var bara en uppgift som jag inte hade gjort.
På kvällen hade jag träning med f93, djA och killarna.

**********

Igår fick jag en allergichock på morgonen, men det var inte så svullet som tur var. På morgonen hade vi nationella prov i svenska-läsförståelse. Det gick väl ganska bra. Det fanns vissa svåra och vissa lätta frågor.
Sen fick jag veta vad jag fick på min SO-inlämning i demokrati. Jag fick MVG :D Jag kommer också få mvg i slutbetyg i samhälsskunskap.
På kvällen var det handbollsträning och vi började springa ute efter fysen...

**********

Idag hade vi vikarien igen på syslöjden.
Vi hade muntligt nationellt prov i engelska. Det gick bra, tror jag. Jag var med Frida och Sara.
Efter skolan gick jag, Frida, Sara, Emma och Linnea på en skrivkurs som Anneli (en som jobbar på Broängen) har fixat på grund av vissa önskemål. Det var roligt!
Idag körde jag även till och hem från skolan. Det gick bra, men var lite nervöst eftersom mina kompisar satt i baksätet :P
Efter skolan åkte jag och mamma till Baldur. Idag var det fint väder och jag red ut med honom.
Sen åkte jag hem och åt lite och sen genast vidare till träning. Idag tränade jag med f94/95 och f93/djA.





Dikt



Vem vågar en gång kasta sig utför?
Vem vågar bli puttad ut från en kant?
Vem vill ta steget, det stora, som slutför?
Vem vågar titta där klippan är brant?

Kallas det mod att slänga sig handlöst?
Vem kan tro att vingarna bär?
Är det en avgrund där fallet är chanslöst?
Vem tror sig veta vad meningen är?

Vem vågar hoppa, vem vågar stanna?
Vem tror att allting blir som det bör?
Vem vågar sköljas ur livets kanna?
Vem håller ut handen, där, nedanför?



Gammalt, roligt minne :D



♥♥♥Älskar er!♥♥♥


Fortfarande sjuk...



Imorgon ska jag gå till skolan för då har vi syslöjd! :D
-------------------------------------------------------------------
Igår mådde jag lite bättre på eftermiddagen så jag följde med när Sara och mamma skulle kolla tapet och färg till först och främst Saras rum. Jag skulle också kolla om jag skulle byta. Jag hittade en jättfin tapet, men jag gillar ändå min nuvarande. Sen åkte vi till Ikea för att äta. Vi handlade lite också.

**********

Idag var jag hemma från skolan igen...
På eftermiddagen hämtade Ida mig här för jag skulle följa med till Skrevsta. De skulle ha teori idag, men de ändrade så att de gjorde sådan teori så att halva gruppen bröjade rida och andra halvan kollade och sa vad som var dåligt och bra. Sen bytte de. De var bara 7 stycken så i början var det fyra hästar, sen var det tre.
Det är det jag har gjort idag.


Sjuk...

I fredags kollade vi klart på Barnhemmet i skolan.
På kvällen var det killträning.
På kvällen bakade Sara och jag Solskensbullar.

**********

I lördags gick jag upp tidigt. Jag och Jossan dömde två matcher. En tränare sa att vi var de bästa domarna hittills :D
Sen hade jag en killmatch mot Nynäshamn. Vi förlorade med 0-4. Direkt efter hade jag en 93 match mot Kungsängen. Vi vann med 3-1.
På eftermiddagen var det f01 träning. Jag körde dit :P
På kvällen åkte jag till Ida. Jag skulle sova över där. Först spelade vi ett datorspel. Sen kollade vi på Robinson. Sen skulle vi kolla på filmen Brüno. Men vi kollade bara liten stund för den var riktigt snuskig! Vi gick istället upp och kollade på Bertil. Det var roligt ^^

**********

Igår kom mamma och hämtade oss klockan 10.00. Sen var vi hemma hos mig liten stund och sen åkte vi till landet. Där åkte vi pulka, både på vår bana och på vägen (lång backe). Det var roligt, men jobbigt.
Vi fikade lite också. Efter ett tag åkte vi hem. På kvällen pluggade jag lite, men jag gick inte på träningen för jag är jätteförkyld.

********

Idag är jag hemma från skolan för jag är sjuk. Jag är jätteförkyld.




RSS 2.0