Gåta

Vem får lön utan att jobba en enda dag?


Orientering


Idag var Linnea, Emma, Sara, Frida och jag ute i skogen nära brosjön. Vi satte ut kontroller till orienteringsdagen. Det gick bra. Sandra var inte med så hon måste gå orienteringsdagen på fredag...


Studiedag

Först ska jag berätta lite om helgen. I söndags var jag först med på en 93-kill match. Jag kunde bara vara med halva matchen för sen var jag tvungen att åka till en handbollsmatch. I den matchen blev det 1-1. På handbollsmatchen gick det bra, men vi förlorade med tre bollar tror jag.
Sen var jag på 4h. Då hade några skötare klippt Hamlet JÄTTEFULT! Man ska egentligen inte ens klippa en shettis. Min kompis sa att de bara skulle toppa det, men så blev det inte. De klippte ojämnt och kort... Man skämdes när man gick bredvid honom. Iallafall... Sen körde jag Hamlet och vi red Petita. Petita har fått jättedålig kondition. Jag försökte trava ganska mycket med henne man fick inte galoppera. Ida var med också. Hon och Sara red petita också såklart när jag körde.

Sen åkte jag hem tidigare än dem för jag skulle på träning. Träningen gick bra tycker jag.

 

I måndags fick vi tillbaks matteprovet i skolan. Jag fick 20/20. Fast det var bara på A-delen. Då är det G uppgifter. Snart ska vi ha prov på B-delen som är VG-MVG uppgifter. Sen på kvällen så kollade vi på en match som damjuniorernas 93:or spelade. De spelade i Tullingehallen. Tullinge vann. Sen åkte jag direkt till min träning med killarna. Den gick bra.

 

I tisdags efter skolan kom Ida hem till oss. Vi åkte sen till Skrevsta (stallet) då hon skulle rida. De hade hoppning och Ida fick Mr Grey Grå alltså^^  och det gick bra.

Sen åkte vi och handlade glass, lämnade Ida och så skjutsade mamma mig till handbollsträningen. Idag gick det bra och efter hade vi fys som vanligt. Det var jobbigt :P

 

Idag har vi studiedag! :D

Fast snart ska vi ändå åka till skolan för vi ska ju sätta ut kontroller till orienteringsdagen... Hoppas det går snabbt.


f-01

Idag hade jag träning med flickor 01. Vi ska ha en match snart mot Tumba och jag hoppas att vi vinner :D

Sen har vi idag också fått hem en råtta som är min låtsaskusins råtta. Vi ska passa den i ca 10 dagar tror jag. Bild kommer. Hon är jättegullig och heter Herkulina :P

Domare

Idag har jag dömt tre matcher i Tullingehallen med Jossan. Vi dömde två matcher med 99:or och en match med 00:or. Det gick ganska bra och vi tjänade 180 kr var. Alltid något :D

Slipper orienteringsdagen på fredag

Idag i skolan har det inte varit något speciellt förutom att vi har haft matteprov. Det var ganska lätt så jag tror att jag säkert kommer ha några slarvfel för att jag tänkte mer komplicerat är det var...
Sen så ska jag och mina kompisar sätta ut fem kontroller till orienteringsdagen. Vi ska sätta ut de på typ onsdag. Vår idrottslärare vet nämligen att vi kan ganska bra orientering. Då slipper vi orienteringsdagen på fredag :D

Efter skolan åkte jag, Emma och Sara ner till Kassmyraskolan för att hälsa på gamla lärare. Det var bara Sara där, nästan alla andra är mamma lediga. Hon kände såklart igen oss och vi pratade om lite olika saker. Sen gick vi och letade efter Sara Vidzéms lillasyster. Sara skulle hämta henne också när vi ändå var där. Det var några småkillar som följde efter oss också^^
Vi hittade Wilma (som hon heter) till slut.

Sen senare på dagen hade jag träning med killarna. Idag testade fyra stycken killar från Stuvsta på innebandyn. De spelade innebandy förut i Stuvsta tror jag :P De var duktiga!

Bilddagboken

Jag var nyss inne på bilddagboken (Piffen94 heter jag där) och då kom det upp en sak medans den laddade upp en bild:

Bilddagboken


Strax tillbaka, ät en banan....







Handbollsträning



Idag har skoldagen varit alldeles normal. Inga konstigheter^^
Sen har jag haft handbollsträning som gick sådär... ganska dåligt om jag får säga det själv.


Vanlig dag



Idag efter skolan var jag hos Baldur. Han var som vanligt jätteduktig idag. Sen på kvällen så tränade jag med 94/95:orna och sen med 93/dj. Det gick bra och det var ganska kul (på spanska "bastante divertido"^^)


Scouter

Idag var det första gången på scouterna. Vi pratade och planerade vad vi skulle göra senare.
Idag innan scouterna var jag också med Ida till stallet (Skrevsta). De hade teori idag.

en helt vanlig skoldag

Igår så hade jag två innebandyträningar. En med 93:orna och en med killarna (93/94).
Idag har det inte hänt något speciellt. Mats pratade bara lite med oss om so betyget i historia (kommer inte hålla på med historia något mer den här terminen). Det gick ganska bra.

Dålig helg

Efter att jag kommit hem från Sara så åkte jag iväg på en innebandymatch. Det var med damer utveckling jag skulle stå i mål. De hade ingen målvakt. Det gick ganska bra, men vi förlorade.
Sen åkte jag iväg till en handbollsmatch. Vi skulle spela en handbollscup i helgen. Det gick inte bra. Vi förlorade alla matcher i helgen. Fast vi spelade mot elit lag så det är inte så konstigt.
Det där var på söndagen också. Det var två matcher på lördagen och två på söndagen. På söndagen var Ida, Sara, mamma och pappa och kollade medans på lördagen var det bara pappa.
Sen idag så pluggade jag så mycket jag bara kunde, inte kul säger jag bara... Sen hade jag träning också.
Idag hade vi soprov. Det var jobbigt! Sen fick vi tillbaks våra biologiprov. Jag fick mvg *stolt* :P

Biologiprov

Igår hade jag biologiprov. Det gick väl ganska bra tror jag.
Vi hade vikarien Bruce Morris (som han heter) på spanskan igen^^ Han var lika rolig då som innan.
Efter skolan sprang jag och Sara Vidzém på elljusspåret vid Brosjön. Det gick bra och man kände sig duktig efter :P
På kvällen tränade jag med killarna och jag hade nya knäskydd så att det kändes som flera meter mellan knäna och golvet :) Men det var bara för att mina gamla var så slitna...

Strax ska jag gå över till Sara och plugga so. Ser inte fram emot att plugga, men ser fram emot att träffa Sara.

Pluggar

Just ju sitter jag här och pluggar biologi till provet imorgon.
Nyss har jag varit på en handbollsträning, jag kände inte direkt att jag var taggad i början men sen blev jag det :)

Vikarie

Sitter just ju och äter på ett päron som jag plockade från vårat päronträd. Mums!



Idag hade vi en jätterolig vikarie i spanskan. Jag kan inte förklara så bra om honom bara att han såg ut som en professor, men rolig var han. Han kom från Kalifornien också (tror jag det var)^^


Skoljoggen

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har varit trött och sen har jag behövt plugga för jag har prov snart. Besök gärna min lillasysters blogg också. Hon vill gärna ha besökare och hon uppdaterar ganska ofta. Klicka här för att komma dit.
I lördags var det inget speciellt. Jag hade bara träning med flickor 01 (jag tränar dem). I söndags hade jag en match. Jag var tvungen att gå upp kvart över sex -.-   Det var en match med damjuniorerna. Golvet där var halt som is. Det var en bortamatch. Vi förlorade med 1-4, men jag släppte bara in tre mål. Det fjärde målet gjordes när jag inte stod i mål. Vi tog ut mig för att ha sex utespelare... jaja. Senare på dagen kollade jag på Sara när hon spelade matcher (sm) i Tullingehallen. Det gick bra och de gick vidare till nästa steg. Sen sprang jag med Sara Vidzém när jag kom hem. På kvällen hade jag träning.
I måndags klippte sig Sara. Hon blev jättefin. Sen hade jag två träningar. En med 93:orna och en med killarna. På 93:ornas träning gick det inte så bra, men på killarnas gick det superbra! Sen firade vi morfar idag också. Mormor och morfar kom hit.
Igår var jag med Ida i Skrevsta. Mamma följde med också för hon var ledig. Ida fick Belle. Det gick ganska bra. Efter lektionen fick jag hjälpa till och sadla en häst. Jag fick sadla Pinocchio (stavning?). Det gick bra. Jag hoppade över handbollsträningen för jag var tvungen att plugga... På morgonen var jag hos tandläkaren. Hon sa att jag hade jättefina tänder :D
Idag hann vi bara ha lite syslöjd. Sen skulle vi gå och hämta nummerlapparna i idrottshallen. Vi skulle ha skoljoggen. Vi springer 5 km. Två varv runt brosjöns eljusspår. Jag sprang mest med Sara Vidzém, men även lite med Emma också. Linnea sprang själv för hon springer så snabbt. Hon vann av alla tjejer. Jag är jättestolt för jag sprang hela tiden förutom en gång som vi gick lite. Sara sprang också hela tiden förutom där vi gick, men Emma gick lite mer. Det var jättejobbigt! Jag är glad att det är över.
Sen  har jag varit i stallet  idag. Baldur var jätteduktig.

:)

Idag i skolan fick vi ha inneidrott idag. Det var skönt! Vi spelade innefotboll. Jag råkade skjuta Jocke som stod i mål i andra laget rakt på huvudet :P
Efter skolan åkte jag först och kollade synen inte så att jag tror att jag ser dåligt^^  utan jag ska ju börja övningsköra snart och det var till körkortet som man måste ha det. Det gick bra och jag såg alldeles finfint.

Sen åkte jag och mamma vidare till Team sportia i Älvsjö (tror jag att det ligger) och skulle hämta saker till FBI Tullinge. Vi har nämligen hand om FBI-shopen. Jag köpte en ny väska att ha målvaktskläderna i också. Vi köpte en till Sara också. Sen åkte vi vidare till min träning. Det gick bra idag (som vanligt xD).


Den här har vi lyssnat på idag för Sara Vidzém har sjungt på den^^


Fläskläpp

Idag tog jag moppen till handbollsträningen.
Träningen gick ganska bra, men mot slutet så fick jag en boll rakt i ansiktet (jag står i mål). Då fick jag en liten fläskläpp... Det gick över efter ett tag :P Men jag har ett litet sår under läppen.
Efter träningen skjutsade jag Camilla hem.

Inget speciellt

Nu har jag nästan precis kommit hem från skolan. I skolan idag var det nästan inget speciellt. Jag pratade med en lärare om en sak bara och sen på en rast åkte vi iväg och köpte godis :P
Nu när jag kom hem har jag bara suttit och mumsat på en glass :D


Syslöjd=kul♥

Idag hade vi första syslöjdslektionen. Jag och Sandra ska typ göra en "tant". Ni får se sen hur den blir.
Efter skolan åkte jag hem för att byta om. Sen åkte jag till stallet. Baldur var inte på sitt bäta humör idag. Fast han var ändå duktig som vanligt. Sen åkte jag hem och bytte om till innebandyträningen.
Jag mötte Sandra vid filmkedjan. Sandra skulle testa på innebandy idag. Träningen gick bra och Sandra var jätteduktig! Jag gjorde ett mål på matchen på slutet *stolt* haha. Rätt upp i krysset.
Här hemma efter har jag bara kollat lite på idol m.m.

Idag fyller min morfar år också<3

Haha xD

Jag har precis tagit en dusch och sen hade jag så tråkigt så jag tog den här:


Bästa schemat

Nu har vi äntligen fått ett nytt schema så vi slutar inte någon dag efter klockan tre :D
Idag hade min grupp hem och konsument kunskap. Jag fick vara med Robert. Vi bakade bröd och det gick väl bra.
Efter skolan åkte jag hem till Ida. Vi har gått ut med en jättegullig hund som heter Ina. Hon är en japansk spets. Det är precis en sådan hund som jag vill ha. Eller så vill jag ha en jack russel. Vi gick förbi lekparken och där satt det några i min klass...
Sen har vi åkt moppe också och gjort en massa andra saker. Ida skulle inte rida idag för hon är sjuk så hon har varit hemma hela dagen. Men jag åkte dit ändå för att vara med henne. Hon ville så gärna det.
Sen ungefär klockan fyra så åkte jag hem. Då åt jag mat och sen åkte jag iväg till handbollsträningen. VI tränade först handboll inne en timme och sen så hade vi en timme fys. Fysen var fett jobbig.
Nu har jag bara ätit lite glass och slappat :P

Styrelsemöte

Idag har skoldagen varit rätt vanlig. På idrotten fick man orientera eller jogga en runda. Jag och Sandra joggade. Sandra har inte så bra kondition så hon måste träna upp den om hon ska börja på innebandy. Om det är någon som vill börja på innebandy som är född 94 och tjej så passa på nu när två alldeles nybörjare ska börja! Då behöver inte ni känna er så dåliga.
Sen har skoldagen varit ganska normal.

Efter skolan så har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Sen tog jag moppen till 4h för jag skulle på ett styrelsemöte. Vi är bara några som sitter i styrelsen och idag bestämde vi lite saker. Sen åkte jag hem och nu ska jag snart till träningen. Idag är det träning med killarna :P

 


Hamster på rymmen

Idag när vi kom hem på kvällen så hade Saras hamster som heter Creepy rymt. Vi letade liten stund, men sen hittade jag henne på hennes bur. Hon hade klättrat upp där igen. Eller så var hon där hela tiden^^ Vem vet :P

Den här är så skön! Kolla på den^^


Gulliga+roliga djur

Här kommer en video med roliga djur. Kolla på hela om du orkar, men det är fett roligt.


Kom fyra...

Idag följde jag ju med Sara och kollade. Tullinge vann så de skulle spela final sen.
Sen åkte vi till McDonalds och åt.  Sen åkte vi dit jag skulle spela. Först kollade vi på 95:orna för de var i final. De förlorade och kom alltså tvåa. De förlorade på straffar...
Sen spelade vi. Vi förlorade mot Vendelsö med 0-5. Det gick bra i början, men sen tappade vi allt. Därför skulle vi spela om tredjepris. 
Vi spelade mot Älta och som rubriken avslöjar så förlorade vi. Vi förlorade med 1-2. Det som är en tröst är att de inte fick någon medalj även fast de kom trea. 
Sara och hennes lag spelade samtidigt (nästan iallafall) final mot Bele Barkarby.  De förlorade i Sadden death. Då är det första målet som vinner och det gjorde Bele Barkarby efter ca tre minuter... Alltså kom Tullinge tvåa.

Snart iväg

Snart ska jag iväg och kolla på Sara när hon spelar en match. Sen ska jag iväg till min egen match. Mamma har jobbat natt, men snart kommer hon hem. Jag hoppas att Sara vinner och jag hoppas verkligen att vi vinner för då kommer vi till final tror jag. Önska mig lycka till!


Just nu sitter jag i min pyjamas. Simpson^^ Läs texten.


3D

Så här såg vi ut när vi satt på bion :P

Från en vinkel (alltså, man ser inte mina ögon)--->


Här ser man mina ögon --->


Bio

Idag efter mina matcher åkte jag hem. 95:orna hade en match kvar (som det blev 4-4 på), men jag hann inte vara kvar och kolla för jag skulle vara med Ida. Ida kom klockan 5 hem till mig. Sen väntade vi ett tag och gjorde lite olika saker. Sen kom pappa, Sara och Jenna hem. De har också en cup. Duvbocupen spelar de. Sen skjutsade pappa oss till Heron city. Vi skulle gå på bio. Vi såg G-force. Den var bra. Vi såg den i 3D. Sen åkte vi hem och efter ett tag skjutsade jag hem Ida på moppen. Sen var jag där ett tag (hon visade mig runt i huset lite^^) och sen åkte jag hem. Nu sitter jag här :P

Sköndalscupen-innebandy

Igår var jag hemma från skolan igen. Jag badade och försökte bli så frisk som möjligt.
Vid fyra hämtade vi Jenna. Hon ska typ "bo" här i helgen för hennes föräldrar är borta.
Sen spelade vi en match i Gubbängshallen. Vi spelade mot Råsunda. Det blev 2-2. Sen åkte vi till Kärrtorpshallen. 95:orna skulle spela en match också. De spelar med oss och själva. Det vann.
Idag har vi spelat två matcher. Den första var mot Djurö/Vindö. Vi vann.
Sen åkte vi och kollade på 95:orna. De vann med 6-1 har jag för mig.
Sen spelade vi mot Töjnan. Vi vann med 3-2. Jag gjorde ett mål!! :D
Vi blev etta i gruppen. Det har vi aldrig blivit :P  Det är första, men inte sista gången vi kommer etta i gruppen.


Badat bort sjukdomen^^

Idag har jag badat länge! Jag badade i ganska varmt vatten så efteråt var jag alldeles svettig i ansiktet :P
Sen har jag försökt göra saker som gör mig frisk. Som t.ex så har jag druckit örtté. Hoppas jag är alldeles frisk imorgon. Idag var jag hemma från skolan och imorgon ska jag vara hemma från skolan igen bara för att bli alldeles frisk.

Vill inte vara sjuk!!!

Idag skulle Sara till träningen även fast hon är lite sjuk fortfarande. Jag följde med och kollade på. Sen hjälpte jag till lite på träningen också, typ stod i mål med klubba^^  Fast det var inte så ansträngande.
Efter hennes träning var min träning. Jag vill verkligen inte vara sjuk! Jag vill träna! Sen har vi en innebandy cup som börjar på fredag också. Den kommer jag vara med på i vilket fall som helst.

Filmtime

Igår följde jag med Ida till Skrevsta även fast jag är sjuk. Jag skulle testa om jag orkade det. Det gick ganska bra. De red ut och jag gick med. Sen när en tjej som heter Therese som red sist på Sunny red om mig så sa hon "Haha, nu red jag om dig". Sen när de började skritta igen så gick jag om och sa "Haha". Sen höll vi på så. Jag kom i alla fall först till ridhuset igen :P
Sen när jag åkte moppen hem från Ida så såg jag Frida i korsningen vid Benevento. Hennes moppe hade stannat och hennes pappa svarade inte. Då fick hon ställa moppen vid Benevento och få skjuts av mig hem. Tur för henne att jag åkte förbi. Hon hade varit i Pärlviken (ett stall).
Idag var jag hemma från skolan igen. Jag mådde verkligen inte bra igår kväll. Sara och jag har kollat på en fim. Vi satt i min säng i ett mörkt rum. Haha^^ Sen kollade vi på film på datorn. Sara är också sjuk...


Sjuk

Idag är jag hemma för jag är sjuk. Jag är riktigt förkyld.
Hittills har jag sovit ett tag och sen har jag kollat lite på tv.


RSS 2.0