Fantastiska dagar

Torsdag
Idag red jag igen två gånger. Jag red på Smari. Han var jätteduktig! Första lektionen red vi kadrilj och på den andra lektionen red vi ut. Det var jättehärligt! Alla hästar som jag har ridit den här veckan har varit underbara.

Fredag
Idag hade vi studiedag. Jag använde den till att mamma och jag åkte till stan. Jag shoppade rätt många saker och mamma hittade också några saker. Innan när vi hade klivit av tåget när vi kom till stan så fick vi en lapp att man fick ett schampoo som kostade 129 kr gratis om man klippte sig. Efteråt när vi skulle åka hem så passade jag på att klippa mig. Då fick vi ett schampoo också. Sen åkte vi hem.
 Då skulle jag iväg till konfan. Idag skulle vi testa kåpor och ta kort^^
Man ser jätterolig ut i kåporna. När vi skulle ta kortet skulle vi gå ut i skogen.
Sen åkte jag och mamma till Tullingehallen. Pappa och Sara var redan där. Vi skulle ha en föräldramatch med p94. Det var ett tag sen jag stod i mål senast för jag har inte kunnat träna (jag har haft andra viktigare saker och sen har många träningar slutat) så det kändes jättekonstigt att stå i mål. Vi (p94) vann med 4-3 mot föräldrarna. Jag tog en straff också. Efter matchen pratade vi lite och sen fikade vi. Efter det så fick vi rosor. Alla killar fick varsin röd ros och jag och Elin fick en röd ros + en kruka med rosa rosor i. De var jättefina.

Lördag
Idag var det fystest på innebandyn. Vi ska ha förbättrat det efter sommaren. Vi kommer ha sommarträning hela sommaren. Det gick sådär fast det är ju bra för att jag ska ju förbättra det sen.
Sen åkte vi till 4h. Där red vi. Vi red barbacka fast det var lite jobbigt för att det var jättemycket myggor så nu har jag tusen myggbett!
Sen åkte vi til landet. Jenna förljde med. Vi badade. Det är tredje gången jag badar i år. Sen har jag åkte lite moppe. Det gick jättebra.

Söndag (idag)
Idag åkte vi hem. Jag skulle egentligen iväg idag, men det blev inte så. Fast senare ska kanske jag och Sara springa och sen ska jag på träning  :P
Idag kollade vi på ett hus också. Det var jättefint!

Moppen

Jag glömde säga en sak. Han som jag köpte moppen av heter Johan Thorén och han är Sveriges bästa stuntman. Det var hans dotter som hade haft moppen :P

Beep-test

Idag skulle vi vara klara med en so rapport geologisk rapport. Jag hade två frågor kvar som jag gjorde i skolan.

Idag skulle vi vara klara med våra deckare. Jag blev klar med min igår fast idag kom jag på ett namn. Den heter Det sista andetaget.

Idag hade vi beep.testet i skolan. Det är ett konditionstest. Jag fick vg. Jag sprang 8.7 sen gav jag upp.

Idag i skolan var Frida, Emma och Linnea ?  Jag tror att de var lite sura på mig. Det kändes så fast jag vet inte varför de var sura på mig isåfall...

Baldur är bäst!!

Idag åkte jag till Baldur efter skolan. Jag gjorde iordning honom och så. Måste bara säga till alla som inte vet, det blåste JÄTTEmycket idag. Typ en orkan^^
Iallafall... Jag gjorde lite skänkelvikningar (han var ovillig, men jag fick honom att göra det) och red lite på en volt. Sen töltade vi och han var jätteduktig. Han gick väldigt rent (bra tölt). Sen travade jag och galopperade lite. Baldur var jätteduktig då. Jag har inte galopperat på honom innan för han var varit lite sjuk (hovarna), men nu får vi börja galoppera lite på honom och han har världens underbaraste galopp (bland islandshästar).
Jag älskar honom <3

Engelskaprov

Idag hade vi engelskaprov i skolan. Det var det svåraste engelskaprovet jag har gjort... Hörförståelsen var jättesvår :/
Men jag hoppas iallafall att det gick rätt bra.

Moppe

Idag kom pappa med min moppe. Den är röd och jättesnygg! Nu måste jag bara lära mig att köra den^^

Musikprov

Idag hade jag och några andra musikprov på morgonen. Alla andra fick sovmorgon. Jag hade inte gjort provet för att jag var borta då.

Ridningsavslutning

Igår var det avslutning på ridningen. Jag fick Assa. Först gjorde vi lite volter, trav och skänkelvikningar mot staketet. Sen skulle vi få testa på tävlingsprogram. Det fanns ett töltprogram och ett fyrgångarprogram. Alla valde fyrgångarprogrammet förutom Jenny som red Smari. För Smari gillar inte att vara själv på ovalbanan än mindre galoppera själv där. Smari gick jättefint på tötprogrammet. Assa gick nästan helt rent på fyrgångarprogrammet. Hon hade lite travtakt bara på slutet av galoppen.

Fysikprov

Idag hade vi fysikprov i skolan... Det gick väl rätt så bra antar jag.

Lite saker


Igår kollade jag, Jossan och Johanna på bio. Vi kollade på 17 again. Den var bra. Innan bion hade vi träningsavslutning för f01.

Idag var Sara Vidzém och jag ute och joggade. Vi joggade ungefär 3 km. Det var skönt. Sen var vi med varandra ett tag. Sen åkte jag till Elin. Vi var ett tag med varandra och sen åkte vi till Saras träning. De var så många idag så vi fick inte vara med och träna fast de körde småspel och vi dömde. Det var kul! Sen hade vi en egen träning. Det var kul, men det var jobbigt för jag har inte tränat på en vecka eftersom jag har varit på konfirmationsläger.

Egentligen skulle jag köpa en moppe idag fast han som vi ska köpa den av kunde inte...

Konfirmationsläger

Den här veckan har jag varit på konfirmationsläger på Gotland. Förlåt för att jag glömde skriva det och låta er tro att jag har övergivit er. Just nu är jag rätt så trött så jag kommer skriva någon annan dag.

Matteprov

Idag hade vi matteprov i skolan. Det gick väl rätt bra fast jag gjorde nog några slarvfel som alltid^^
Sen har vi börjat med kondition på idrotten. Jag och Sara är värsta joggingteamet. Vi kommer jogga lite i sommar tillsammans också.

Efter skolan följde jag med Ida till Skrevsta. De travade mycket idag. Hon valde Lollipop jätteduktig tycker jag^^

Herregud


Herregud vad jag har haft fullt upp. Jag har tyvärr inte hunnit uppdatera, men nu kommer det.

Tisdag
Idag testade jag på en ny skola. Jag testade på i Södertörns friskola i mv2. Det var kul! Jag kände en person sen innebandyn fast hon går inte längre på innebandy. Det var flera olika lektioner bl.a. svenska. De håller också på med deckare så därför fortsatte jag på min deckare där. Jag tycker att skolan var bra, men jag har fortfarande inte bestämt mig...
Idag kickade jag lite boll. Jag klarade 34 stycken. Det är rekord för mig =D
Idag var det scouter och vi höll i en spårning. Det gick bra!

Onsdag
Idag var det fördjupningsdag i skolan (uppsamlingsdag). Jag hade svenska på morgonen. Då skrev jag på min deckare. Andra lektionen hade alla idrott. Vi spelade brännboll. Efter lunchen skulle jag ha syslöjd, men Stina var tvungen att åka till sjukhuset med en nia så då fick jag ha so istället. Sen fick vi reda på vad vi fick på kemiprovet. Jag fick 60 av 60 alltså mvg.
På eftermiddagen var det innebandyträningar. Två stycken...

Torsdag (idag)
Idag hade vi halvstudiedag. Vi slutade efter lunch.

En fullproppad helg

Fredag
Idag var det Leaders night. Tjejtränarna mötte killtränarna. Jag tränar ju f01 så jag fick vara med. Vi spelade bättre än killtränarna, men de vann. Vi ledde med 4-1 ett tag, men sen gick det sämre så vi förlorade med 5-7...
Efteråt stannade vi kvar och fick äta goda saker som t.ex bullar och chips.

Lördag
Idag var det Bk Salem dag med handbollen. Vi spelade en föräldramatch. Sen kunde man gå tipspromenad och så fick man hamburgare och läsk. Vi vann mot våra föräldrar med 14-6. Stortorsk för föräldrarna^^
Senare på dagen åkte vi ut på landet. Där firade vi Sara och Thomas. Båda de har redan fyllt år. Thomas är min morbror.

Söndag
Idag åkte vi hem från landet. Sen på kvällen var det träning. Innan träningen var jag med Elin Kossmann (kossmann.blogg.se). Elin och jag var med på Saras träning. Sen efteråt hade vi vår egen träning. Vi (f94) har slagits ihop med f95 för att vi var för få så det var vår första träning med dem igår. Det var en jättebra träning!

Friluftsdag vid Brosjön

Idag skulle vi vara vid Brosjön klockan 9.00. Det var skönt för då kunde man sova lite längre.
Jag cyklade dit. När vi kom dit skulle vi gå en tipspromenad. Jag, Linnea, Sara och Frida gick. Det gick bra för oss. Vi fick 5 fel och då blev det 15 rätt tror jag. Efteråt kunde man äta korv om man ville. Jag åt två korvar. Sen cyklade jag hem.

Mobiler

Pappa har en mobil som går sönder hela tiden. Idag åkte han och lämnade in den för femtioelfte gången. Det var många som hade varit där man lämnar in den och skrikit på de som jobbar där. Pappa gjorde inte det skrek alltså och därför blev de så glada (de som jobbade där) så pappa fick två mobiler!!! Sen ändrade han vårt abonnemang också...



Fast de två är vita.

Bra dag

Idag efter skolan skulle jag på en handbollsträning. Det gick rätt dåligt i början, men sen gick det bättre. Efter det åkte jag direkt till ridningen. Jag har missat två gånger förut och idag valde jag att rida igen för en av de gångerna. Vi var några stycken som skulle rida igen så vi blev 6 stycken + Sosso (ridlärare). Det var kul! Det var bara en häst som stod kvar i stallet och det var Throttur. Vi red ut. Jag fick Erro. Erro var lite seg i början, men sen gick det bra. Han var jätteduktig! Det var jättefint väder också. Fast på slutet började det duggregna.

Här slänger jag in en bild på Erro. Han är som en stor nallebjörn för han är så mysig och mjuk^^

Det är inte jag som rider :P

Dagen har varit fantastisk, nästan iallafall xD

Idag hade vi bara spanska på morgonen. Nästa vecka ska vi kolla på Barnhemmet. Det kommer bli roligt!

Sen stog vi bussen ner till storvretsbadet. Vi skulle ha livräddning. Det var inte så kul. Först var det teori och sen gjorde vi fyra övningar. Vi livräddade varandra. Det var jobbigt. Sen skulle vi ta bussen hem. Akadia hade fått skolbusskortet som vi skulle åka på. De drog över på tiden och därför hade vi jätteliten stund på oss till att byta om. Då trodde in de att de skulle hinna. Vi gick till busshållplatsen och nästan hela vår klass stod där. När bussen kom började vi gå på, men busschauffören stannade oss. Vi sa att vi åkte med klassen och han frågade efter bårt skolbusskort. Vi hade ju inte det för att Akadia hade det! Det som var dåligt var att det var samma busschaufför som körde bussen när vi åkte till badet. Så vi fick börja traska mot skolan. Vi skulle äta mat i skolan typ 12.00. Vi kom till skolan 12.30! Vi frågade efter en lärare och han frågade matpersonalen om vi kunde äta. Det fick vi.

Sen hade vi svenska och vi började skriva på vår deckarnovell. Min som jag skriver suger! Haha, det tycker iallafall jag. Vi får väl se hur den blir.

Sen åkte jag till Baldur. Idag bestämde jag mig för att rida barbacka. Det var så långesen jag gjorde det. Först gick det sådär, men sen hittade jag balansen. På slutet töltade vi och det gick bra, men sen blev han travtaktig och då skumpade det som bara den!

Sen åkte vi hem och då skulle jag på killträningen. Det gick sådär. För jag mådde inte så bra och sen när vi körde straffar så sträckte jag benet. Men sen hittade jag muskeln som var där och stretchade.

Kemiprov

Idag hade jag kemiprov i skolan. Det här avsnittet handlade om surt och basiskt.

Match med killarna och tjejerna

Igår skulle killar 94 möta tjejer 94 på en träningsmatch. Det var jättekul! Jag stod i mål för killarna. Vi vann mot tjejerna med 7-0. Sen blandade vi lagen. Det laget som jag stod i mål för vann med 3-0. Linnea gjorde alla målen^^ det är en tjej som spelar i 93:orna, men som är 94. Hon ville vara med :P


Vår-dikt



Våren är solig och varm!
På våren blir det grönt!
På våren kommer fjärilarna!
På våren kommer blommorna!
På våren längtar man till sommarlovet som snart knackar på dörren!
På våren är himlen blå!
På våren är man glad!
På våren kan man ha tunna kläder!
På våren kan man börja cykla!
Våren är fantastisk!

Dicken-dikt



Dicken är vit och svart.
Han sover och drömmer varje natt.
Dicken är söt
och när han badar blir han blöt.
Dicken älskar snö
och hatar när det blir tö.
Dicken är en gullig hund.
Han älskar att busa runt en stund!

So-prov

Idag fick vi tillbaka so-proven och jag fick vg+.

Boda Borg

Idag skulle jag till Boda Borg med damlaget. Jag var i ett lag som bestod av Carro, Johanna, Angelica och Henke. Vi kallade oss Småflickorna (eftersom jag, Johanna och Carro är 94:or och Angelica är 92:a). Vi hade inte samlat ihop några poäng innan vi skulle äta. Fast det var inte många som hade det. Våran svaghet var att vi inte var så smarta så vi gillade de svarta för de var mest fysiska. Efter lunch samlade vi ihop många poäng. Vi skulle samlas 17.00 och när vi kom ner så sa vi till honom i kassan att ett annat lag hade fuskat. Man skulle gå ner mellan varje stämpel och uppdatera, fast det hade inte de gjort. Då gav han i kassan oss en till stämpel. Han gav oss en svart som man får mest poäng från. Han gav oss den från spökhuset^^  
Sen väntade vi en liten stund för det var några som var försenade. De fick 3 poängs avdrag, men de vann ändå. Vi kom tvåa!! Vi fick 14 poäng medans de som fick avdrag och vann fick 16 poäng. De hade 19 poäng från början. Vi hade haft bäst poäng idag (alltså alla vi som kom från FBI Tullinge) så fick ta med en godispåse, kexchoklad eller någonting sånt hem.

Täby open

Igår spelade vi ju semifinal. Vi mötte Åland. Vi vann med 5-2. Jag stod den matchen. Efter den matchen var det långt kvar till finalen och därför stannade vi kvar i hallen. Vi åt t.ex i Täby centrum. I Täby centrum när vi skulle äta på McDonalds så såg vi Blondinbella.
Sen var det en match innan vår match som var mellan Norges damlandslag och Täby damer. När vi gick för att samlas så stod det 10-1... till Täby^^
Sen var det final. Sara stod. Vi mötte Täbys 95:or. Vi spelade 1-1 i vanlig matchtid så det blev sadden death (den som först gör ett mål vinner). Vi spelade ca 2 minuter, men sen gjorde Emma i vårt lag mål!!!!! Vi vann =D
Det var en jättehärlig känsla. Vi fick en pokal och guldmedaljer medans Täby bara fick en pokal.


Förresten så kom Sara och hennes lag tvåa i Mora Starlet & Buster cup. Det var kul!

Grattis Sara 13 år!

Idag fyller Sara min lillasyster 13 år. Idag är dagen som hon blir tonåring!

Grattis Sara♥

Många kramar från din storasyster Rebecka♥♥♥♥♥♥♥♥


Promenad och mycket att äta^^

När jag kom hem från cupen så tvättade jag bilen. Jag gör det ibland för då får jag pengar av mamma och pappa och jag har tjänat ihop jättemycket! Idag var det så varmt så jag gick runt i shorts och linne.
Idag åt jag mycket till middag. En hel tallrik som det var en kulle av mat på. Efter det gick mamma, jag och Dicken på en promenad. Jag tog lite kort och sådär...
Sen mötte vi Milo som är Dickens bästa kompis och de började leka. Efter ett tag blev de trötta. De är två kastrerade, pensionerade hundar typ. Haha, de orkar knappt ingenting^^

Minnen från Gotland

Här kommer bilder som är minnen från när jag har varit på Gotland.













Vi slipar stenar hos vår farbror Olle.





Någon som blir sugen på att åka till Gotland nu??
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Jag älskar Gotland♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Täby Open innebandycup



Idag gick jag upp tidigt, jag skulle iväg till en innebandycup i Täby med 93:orna. Jag gick upp kvart över fem. Först klädde jag på mig lite snabbt och sen tog jag en promenad med Dicken runt Travbanan. Dicken typ joggar runt hela Travbanan, man är tvungen att gå jättesnabbt för att hänga med och man får bromsa in honom hela tiden^^
Efter det åt jag frukost och sen kom Håkan och hämtade mig.

När vi kom fram så var vår första match mot Täbys 95:or. Sara stod i mål och jag var reserv. Vi vann med 2-0.
Sen åkte vi iväg till en annan hall och åt lite och kollade på matcher. Vi kollade på killar 93 de är också med i den här cupen när de spelade en match. De vann med 5-2.
Sen åkte vi tillbaks till den hallen vi spelar i och nu skulle vi spela mot Djurgården 94:or. Den här matchen skulle jag stå i mål. Sara är bara målvakt, men nu ville hon spela ute lite som back. Hon fick vara avlastare till backarna. Hon spelade ändå rätt mycket. Hon var bra för att inte spela ute i vanliga fall. Vi vann mot Djurgården med 11-0. Jag gjorde tre räddningar på hela matchen! En skön match för mig...

Imorgon ska vi spela mot tvåan i den andra gruppen. Jag hoppas verkligen att vi vinner för då går vi till final.

RSS 2.0